Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ίδιο χέρι τα σκότωσε» - «Βόμβες» από τον Θανάση Κατερινόπουλο για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

«Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι κατέληξαν Σαββατοκύριακο»

3 Μαρτίου 2022 10:50
«Ίδιο χέρι τα σκότωσε» - «Βόμβες» από τον Θανάση Κατερινόπουλο για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα προερχόμενη «από το ίδιο χέρι». Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα 35 λεπτά που ανατρέπουν τα πάντα στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας έρχονται στο φως.

«Το ίδιο χέρι σκότωσε τα αγγελούδια»

Με δηλώσεις του στην «Espresso», ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. επαναλαμβάνει δημόσια πως πίσω από τον θάνατο των παιδιών της ίδιας οικογένειας βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο. «Κατά 98% έχω πειστεί ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έκοψε το νήμα της ζωής των τριών παιδιών και αφήνω ένα μικρό ποσοστό να έχει συμβεί κάτι άλλο, επιστημονικά ανεξήγητο. Εδώ έχουμε μια αλληλουχία συμπτώσεων και μάλιστα επαναλαμβανόμενων. Και συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι σύμπτωση», υποστηρίζει ο Θάνος Κατερινόπουλος.

«Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι κατέληξαν Σαββατοκύριακο»

Με τα αίτια θανάτου των παιδιών να είναι ένα άλυτο μυστήριο που δεν μπορούν ούτε οι ιατροδικαστές να λύσουν, ο κ. Κατερινόπουλος εξηγεί πως αν δεν προκύψει κάποιο γονιδιακό ζήτημα, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από αυτήν της εγκληματικής ενέργειας. Eπίσης, ένα ακόμα δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι επήλθαν Σαββατοκύριακα, κάτι που «δεν μπορεί να είναι σύμπτωση» είπε ο ταξίαρχος και πρόσθεσε πως «το ενδεχόμενο, λόγω του μειωμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τα Σαββατοκύριακα, να μπήκε κάποιος επισκέπτης στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν τα δύο κορίτσια από τα τρία και να τους έκανε κακό».

Μιλώντας για την οικογένεια των παιδιών δήλωσε: «Δεν ρίχνω ευθύνη στους γονείς, που βιώνουν το δράμα τους και οι καταθέσεις τους θα είναι καταλυτικές, αλλά πρέπει κυρίως να εντοπιστούν όλοι όσοι είχαν πρόσβαση στους θαλάμους των παιδιών εκτός από τους ίδιους και να εξεταστούν εξονυχιστικά», διευκρινίζει.

«Βόμβες» από τον Θανάση Κατερινόπουλο για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

Αναφορικά με το αν πιστεύει ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάποια στόχευση στην έρευνά τους, ο κ. Κατερινόπουλος δήλωσε: «Ένας καλός ερευνητής πρέπει να εξετάζει τα πάντα. Υπάρχει, βεβαίως, το τεκμήριο της αθωότητας για όλους, αλλά για τον ερευνητή αστυνομικό όλοι είναι ύποπτοι ώσπου να αποδειχθεί το αντίθετο. Όταν ερευνάται μια υπόθεση, βεβαίως σε αυτήν παίζουν ρόλο τα επιστημονικά δεδομένα, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Σε μια έρευνα υπάρχουν και άλλες παράμετροι που υποχρεούται να ψάξει η Αστυνομία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share