Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κλινικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών

Κατάπιε ένα φασόλι

1 Μαρτίου 2022 11:23
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κλινικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι να είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Μάλιστα, οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.

Φρίκη στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Φωτιά στο Παγκράτι προκάλεσε συναγερμό σήμερα Κυριακή (27/2) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αντήνορος 13. Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κάηκε ζωντανή 32χρονη μητέρα με τα 2 παιδιά της

Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 35-40 ετών. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης και τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του. Στην είσοδο της πολυκατοικίας έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share