Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Θεοδωρικάκου: Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. αυτοί που ανέβασαν το εμετικό πανό στην Τούμπα

Την άμεση προσωπική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε το προκλητικό πανό

27 Φεβρουαρίου 2022 16:50
Αποκάλυψη Θεοδωρικάκου: Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. αυτοί που ανέβασαν το εμετικό πανό στην Τούμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταυτοποιήθηκαν από την ελληνική αστυνομία αυτοί που ανέβασαν το άθλιο πανό στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ όπως ανακοίνωσες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

https://twitter.com/theodorikakosp/status/1497935086725050376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497935086725050376%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feleftherostypos.gr%2Fsports%2F910998-apokalypsi-theodorikakou-taytopoiiithikan-apo-tin-el-as-aytoi-pou-anebasan-to-emetiko-pano-stin-toumpa%2F[/OEmbed

Την άμεση προσωπική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε το προκλητικό πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ και αποτελεί κίνηση συμπαράστασης κάποιων, στους προφυλακισμένους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη.

Οπαδική βία: «Το απέραντο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου: Πώς χάθηκε η τελευταία ελπίδα»

Αδιαφορώντας για την ειδεχθή δολοφονία από την ομάδα των χούλιγκαν, οι πρωταγωνιστές αυτής της προκλητικής ενέργειας ανάρτησαν το πανό που έγραφε, «Αδέρφια κρατάτε γερά», κάτι που καταγράφηκε από την αστυνομία και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Τ. Θεοδωρικάκος: «Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας για πιθανούς στόχους» (video)

O υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στην ΕΡΤ για τις ενέργειες που έχει λάβει μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

«Είναι αυτονόητο ότι έχουμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας όλων των εμπλεκόμενων μερών, τόσο σε κρατικό επίπεδο όσο και σε ιδιωτικούς φορείς», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας για την αναίτια εισβολή των ρωσικών δυνάμεων σε μια δημοκρατική χώρα ο υπ. Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πώς «η Ευρώπη είχε πολλές δεκαετίες να ζήσει πολεμική αναμέτρηση με απόλυτη εισβολή ενός κράτους σε ένα άλλο. Ο Ελληνισμός έχει πληρώσει στο παρελθόν τέτοιου είδους καταστάσεις. Κανείς δεν ξεχνά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974».

Όπως είπε στην εκπομπή «Από τις Έξι» δεν μπορεί να γίνει ανεκτό να μην έχει καμία αξία το διεθνές δίκαιο. «Γι’ αυτό υπάρχουν κυρώσεις από την ΕΕ και τις ΗΠΑ».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι μάθημα και για τους Έλληνες. «Σε μια γειτονιά ταραγμένη οφείλουμε να παίρνουμε τα μέτρα μας γιατί έχουμε έναν γείτονα που συνεχίζει τις προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας». Και όπως τόνισε, «η Ελλάδα είναι ισχυρή. Έχει ενισχύσει τη δύναμη και την αξιοπιστία της στην Ευρώπη και έχει ενισχυθεί πολύ στρατιωτικά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share