Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι του σπιτιού της

Βρήκε μαρτυρικό θάνατο η άτυχη γυναίκα

25 Φεβρουαρίου 2022 10:53
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι του σπιτιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση συγκλονίζει την Αμφίκλεια και τη Φθιώτιδα, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της, στο φλεγόμενο σπίτι που έμενε. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, τύλιξε το διαμέρισμα και παρά το γεγονός πως η άτυχη ιδιοκτήτρια ζήτησε βοήθεια δεν τα κατάφερε.

Παράλληλα, μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα Διαβατά

Το τελευταίο δραματικό της τηλεφώνημα, διαδέχτηκαν οι πληροφορίες για τα αίτια της τραγωδίας. Με όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να οδηγούν τους Πυροσβέστες στην εκτίμηση, πως η φωτιά προκλήθηκε από ένα τσιγάρο που το θύμα, είχε ξεχάσει να σβήσει.

Τραγωδία στην Αμφίκλεια, όπου μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι που έμενε μόνη της. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24/2) στην οδό Μουζέλη στην Αμφίκλεια. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ και η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί βρέθηκε άθικτη.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι του σπιτιού της

Πιθανολογείται ότι αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και ίσως να ξεκίνησε από εκεί η φωτιά. Μάλιστα η 63χρονη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί, τηλεφώνησε στην αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας «βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι».

Αν και η γυναίκα έφτασε γρήγορα, στο σημείο το κακό είχε γίνει, ενώ και η επέμβαση των γειτόνων με λάστιχα δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, καθώς η γυναίκα είχε καεί ζωντανή στο κρεβάτι της. Σε λίγα λεπτά είχε φτάσει και η Πυροσβεστική από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας που μερίμνησε για την πλήρη κατάσβεση οποιασδήποτε εστίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το χαμό της 63χρονης γυναίκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share