Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χανιά: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 22χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο στη Λάρισα (photos)

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 22χρονου φοιτητή

23 Φεβρουαρίου 2022 15:14
Χανιά: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 22χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο στη Λάρισα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στα Κατσιφαριανά Χανίων, εκεί που, το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 22χρονο που έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στη Λάρισα.

Τραγωδία στη Λάρισα: Αυτός είναι ο 22χρονος φοιτητής που βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση τοιχίου (photo)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το γελαστό παιδί, ο διακεκριμένος ποδηλάτης έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα αγκαλιάσουν ξανά το μοναχοπαίδι τους.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η σορός του άτυχου φοιτητή έφτασε το πρωί με το πλοίο της γραμμής στα Χανιά, συνοδευόμενη από 19 φίλους του, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην κηδεία του. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η σορός του 22χρονου έφτασε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του.

χανια-φοιτητησ

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 22χρονος γύρω στις 7.30 το πρωί της Κυριακής (20.02.2022), καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης της Λάρισας. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Οικονόμου (εξ Οικονόμων) και Ασκληπιού, όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο νέο ήταν ήδη αργά.

«Πολτοποιήθηκε το κεφάλι του» – Σοκάρει η περιγραφή για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή στη Λάρισα (photo)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Λάρισα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της πόλης με θύμα τον Νίκο Μπιτσάκη, τον 22χρονο φοιτητή από την Κρήτη που τον καταπλάκωσε τοίχος.

Ο φοιτητής Oικονομικών περνούσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο με την παρέα του έπειτα από έξοδο. Στο πέρασμά του κλώτσησε την πόρτα, με αποτέλεσμα το τοιχίο που στηριζόταν να πέσει και να τον καταπλακώσει.

χανια-φοιτητησ

Ο άνθρωπος που έτρεξε να βοηθήσει την παρέα των παιδιών που ούρλιαζαν σοκαρισμένα μόλις συνέβη το κακό, εξηγεί πώς ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που κόστισε την ζωή στο 22χρονο παλικάρι από την Κρήτη.

«Περνώντας κλώτσησε την πόρτα ή απλά πήγε να στηριχτεί από αυτή γιατί είχε παραπατήσει, και τότε γκρεμίστηκε το ετοιμόρροπο ήδη τοιχίο και έπεσε στο κεφάλι του πολτοποιώντας το», περιγράφει ο περίοικος, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Στο σημείο εκτιλύχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Τις φωνές της παρέας του άκουσε ένας γείτονας και κατέβηκε να βοηθήσει. Περιγράφει καρέ-καρέ τις τραγικές στιγμές.

«Χθες άκουσα την κοπέλα που φώναζε για ασθενοφόρο και βγήκα έξω. Πήγα εκεί πέρα, είδα το παλικάρι κάτω και συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει. Ξεκίνησα να του μετράω τον σφυγμό, είχε λίγο σφιγμό. Στην ουσία είπα ψέματα στην κοπέλα ότι: «Ναι περίμενε να έρθει το ασθενοφόρο, μην αγχώνεσαι», για να ηρεμήσει. Και μετά από πέντε λεπτά ξεψύχησε, πήρε δύο βαθιές ανάσες και έφυγε. Μιλάμε για έναν όγκο τούβλα που έσπασε στο κεφάλι του παιδιού, το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share