Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Οταν κάποιος έχει 3 παιδιά αλλά είναι στη ζωή τα 2, θεωρείται τρίτεκνος;»

Αυτή την ερώτηση είχε κάνει η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στο Facebook

22 Φεβρουαρίου 2022 16:32
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Οταν κάποιος έχει 3 παιδιά αλλά είναι στη ζωή τα 2, θεωρείται τρίτεκνος;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Συνεχίζει να προκαλεί ερωτήματα ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα περίπου 32 μηνών. Με τον ταξίαρχο Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, να μιλά για εγκληματική ενέργεια και να ζητεί τη σύλληψη των δραστών, τόσο οι γονείς των τριών αγγελουδιών που χάθηκαν όσο και το πανελλήνιο ζητεί ένα πράγμα: Να μάθει την αλήθεια για τα τρία παιδιά που έσβησαν.

Οι γονείς ήδη έχουν δώσει συνεντεύξεις, ζητώντας να μάθουν τι τελικά συνέβη ενώ με ανακοινώσεις τους έχουν επανειλημμένα ζητήσει να μην υπάρξει στοχοποίησή τους. Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν να καταδικάζουν προτού διαλευκανθεί η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ένα από τα σχόλια που έλαβε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκη, είναι το εξής:

Υπάρχει μια φωτογραφία από μία ερώτηση που είχε κάνει στο Facebook η μητέρα των παιδιών, η οποία ζητεί να μάθει το εξής: «Όταν κάποιος έχει στη ζωή 3 παιδιά αλλά είναι στη ζωή τα 2 τότε θεωρείται τρίτεκνος;». Η χρήστης που το ανέβασε έβαλε την λεζάντα: «Απλά ασχολίαστο». Η παραπάνω φωτογραφία με την ερώτηση της μητέρας, εμφανίζεται στα σχόλια κάτω από ανάρτηση του πατέρα στις 29 Δεκεμβρίου.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα μητέρα

Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα: "Θα φούνταρα..." - Νέα δήλωση της 33χρονης

Η 33χρονη μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα, περιμένει να μάθει το λόγο που έφυγαν τα αγγελούδια της και ταυτόχρονα όπως λέει, να βρει δύναμη για να αντέξει τα όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια.

Παράλληλα, δείτε τα στοιχεία που έστειλαν τον φάκελο για τον θάνατο των 3 παιδιών στο Ανθρωποκτονιών

Την ώρα που βγήκε στον αέρα η χθεσινή ανάρτηση με το δήθεν πόρισμα του ιατροδικαστή η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού, ενώ έξω είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη από όσα είχαν συμβεί και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε:

«Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα και εννοώντας φυσικά ότι βρίσκεται σε απόγνωση από όσα λέγονται και από τις επιθέσεις που δέχεται με κάθε ευκαιρία και κάθε δαρροή η οικογένεια.

Μεγάλο της στήριγμα είναι ο σύζυγός της. Ο 30χρονος που εμφανίζεται οργισμένος από τα όσα γράφονται για τη γυναίκα του, που όπως λέει, ξέρει ότι έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τα τρία παιδιά τους. Τόσο η 33χρονη όσο και εκείνος έχουν δηλώσει στις διαδοχικές συνεντεύξεις που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, πως δεν φοβούνται το παραμικρό και πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share