Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στη Ζάκυνθο: Εργάτες καταπλακώθηκαν από μάρμαρα σε επιχείρηση - Νεκρός ο ένας εξ αυτών

Τι συνέβη;

21 Φεβρουαρίου 2022 16:40
Θρήνος στη Ζάκυνθο:  Εργάτες καταπλακώθηκαν από μάρμαρα σε επιχείρηση - Νεκρός ο ένας εξ αυτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στη Ζάκυνθο, όταν εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 σε επιχείρηση εμπορίας μαρμάρων κοντά στο Νεκροταφείο Ζακύνθου, όταν όγκος μαρμάρων καταπλάκωσε τρεις εργάτες.

Παράλληλα, αυτός είναι ο 22χρονος φοιτητής που βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση τοιχίου.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρα. Μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι εργάτες απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τους δυο να είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ωστόσο ο τρίτος, 35 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δυο τραυματίες εργάτες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Θρήνος: Νεκρός πασίγνωστος 31χρονος μουσικός παραγωγός και YouTuber (photo)

Την τελευταία του πνοή, μόλις στα 31 του χρόνια, άφησε ο Jamal Edwards, ο άνθρωπος που εν πολλοίς ευθύνεται για την εκτόξευση καριερών όπως αυτές των διάσημων σταρ, Dave, Ed Sheeran and Skepta!

Ο πασίγνωστος μουσικός παραγωγός, YouTuber και ιδρυτής της μουσικής-τηλεοπτικής πλατφόρμας SBTV, ήταν γιος της τραγουδίστριας του συγκροτήματος Loose Women, Brenda Edwards.

Μάλιστα τα συλλυπητήρια τους έστειλαν και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, καθώς και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share