Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Όλοι οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο! Είναι και αυτό συμπτωματικό;» - Ερωτήματα «βόμβες» Θανάση Κατερινόπουλου (Video)

«Γιατί δεν πέθανε πρώτα το μεγάλο παιδί;»

21 Φεβρουαρίου 2022 11:32
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Όλοι οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο! Είναι και αυτό συμπτωματικό;» - Ερωτήματα «βόμβες» Θανάση Κατερινόπουλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Youtube «Ίχνη στο Σκοτάδι» και τον Χάρη Βεραμνόν. Ο κ. Κατερινόπουλος ανέλυσε τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις έρευνες των αρχών, ενώ όπως δήλωσε, σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση. Παράλληλα, σημειώνεται, ότι τα επόμενα 24ωρα αρχίζει ένας κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών.

«Έχουμε τρεις απώλειες στη συγκεκριμένη οικογένεια, οπότε είναι λογικό να εγερθούν ερωτηματικά στην κοινωνία και κάποιοι να πλάθουν τις δικές τους ιστορίες μικρές ή μεγάλες. Κάτω από αυτή την πίεση και την προβολή που επήλθε από τα ΜΜΕ, η Πολιτεία αναγκάστηκε να αναθέσει στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει την υπόθεση, καθώς έχουν την εμπειρία και τα μέσα για να δοθεί η απάντηση. Οι έρευνες θα αποδείξουν αν πράγματι πρόκειται για ανθρωποκτονία»

Για το μοτίβο συμπεριφοράς στον θρήνο των γονιών: «Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας βιώνει την απώλεια του παιδιού του με τον δικό του τρόπο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν θα κρίνω τους γονείς, αλλά έχουμε κάποια ερωτηματικά», συμπλήρωσε ο κ. Καρερινόπουλος και κατέθεσε τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα:

«Πρώτον, διαβάζουμε ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο γονίδιο. Δεν είμαι γιατρός, αλλά έχω να πω πως όλα τα νέα ζευγάρια πλέον κάνουν κάποιες εξετάσεις. Έχουν κάνει; Και ειδικά αν υπάρχει κάποια κληρονομικότητα. Από την άλλη πλευρά, να δεχτώ ότι πέθαναν όντως από κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Γιατί δεν πέθανε πρώτα το μεγάλο παιδί; Δεύτερο ερώτημα: Από ότι διαβάσαμε όλοι οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο. Είναι και αυτό συμπτωματικό; Οι έρευνες θα δείξουν. Σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share