Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Πολύδροσο: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα – Έβγαλαν τους επιβάτες από το τζάμι (video)

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες (20/2) το μεσημέρι

21 Φεβρουαρίου 2022 09:57
Θρίλερ στο Πολύδροσο: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα – Έβγαλαν τους επιβάτες από το τζάμι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής (20/2) στο Πολύδροσο Παρνασσού. Ένα τουριστικό λεωφορείο από την περιοχή της Εύβοιας, άγνωστο πώς, βρέθηκε εκτός δρόμου έπεσε πάνω σε μια κολώνα και στη συνέχεια τούμπαρε στο πλάι.

Ανατροπή «βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν σκότωσε την Καρολάιν!

Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες αν δεν υπήρχε η κολώνα στο σημείο τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, αφού τους συγκράτησε.

Από τον εκτροχιασμό του τουριστικού λεωφορείου στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν περίπου 30 άτομα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο μιας γυναίκας που είχε εκδορές, ωστόσο χρειάστηκε η συνδρομή και των περαστικών προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο κόσμος που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι επιβάτες βγήκαν από το μπροστινό τζάμι – παρμπρίζ που ξηλώθηκε από τους περαστικούς μιας και η πόρτα δεν ήταν εφικτό να ανοίξει.

Νέα γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο - Γιάννενα: Σκότωσε την σύζυγό του έπειτα από τσακωμό

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στα Γιάννενα. Μια γυναίκα είναι νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου αργά το βράδυ ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της αλλοδαπής γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της σύμφωνα με το ipeirotika.gr.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share