Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στους Θρακομακεδόνες: Αδίστακτοι ληστές έδεσαν ζευγάρι και το χτύπησαν άγρια

Τους έδεσαν με μονωτική ταινία

19 Φεβρουαρίου 2022 13:52
Θρίλερ στους Θρακομακεδόνες: Αδίστακτοι ληστές έδεσαν ζευγάρι και το χτύπησαν άγρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα ζευγάρι στους Θρακομακεδόνες, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ληστές το βράδυ της Παρασκευής.

Παράλληλα, δες εδώ βίντεο ντοκουμέντο από ληστείες σε Ελληνικό και Γλυφάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Εleftherotypos.gr λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν σε οικία στην οδό Εδέσσης στους Θρακομακεδόνες.

Και τότε ο εφιάλτης ξεκίνησε...

Κατά την ώρα της εισβολής των ληστών ο άνδρας βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού όπου και δέχτηκε πρώτος την επίθεση με τους δράστες να τον χτυπούν και να τον σέρνουν κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι. Στην συνέχεια έδεσαν το ζευγάρι με μονωτική ταινία σε καρέκλες και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν, ζητώντας να τους αποκαλύψουν που είναι τα χρήματα και τα τιμαλφή μέσα στο σπίτι.

Οι ληστές πήραν από την τσάντα της γυναίκας 200 ευρώ και κοσμήματα αλλά δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έψαξαν όλο το σπίτι όπου βρήκαν ακόμα 270 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα το ζευγάρι κατάφερε και λύθηκε μόνο του και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα, 47 ετών, είναι σοβαρά χτυπημένη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία με λεία 100.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ

Βίντεο από ληστεία που έγινε σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, φαίνεται πώς οι δράστες προσπαθούν να μην ενεργοποιήσουν τον συναγερμό της επιχείρησης και πώς βγάζουν τα κλοπιμαία.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (16/2) συνελήφθη ένας 33χρονος, ο οποίος μαζί με συνεργό του είχαν μπει με ριφιφί στο σούπερ μάρκετ και είχαν κλέψει δύο χρηματοκιβώτια και τον υπολογιστή, ενώ παραβίασαν ακόμη ένα χρηματοκιβώτιο. Είχαν φύγει με λεία 100.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς, με συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου, κατά την οποία κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής δυνάμει της οποίας συνελήφθη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share