Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στις Σέρρες: Νεκρός 82χρονος κυνηγός- Τον πυροβόλησε κατά λάθος 70χρονος

Τι συνέβη;

19 Φεβρουαρίου 2022 12:07
Σοκ στις Σέρρες: Νεκρός 82χρονος κυνηγός- Τον πυροβόλησε κατά λάθος 70χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληψη είχε για 82χρονο το κυνήγι αγριογούρουνου, σε δασική έκταση στο Λιθότοπο Σερρών. Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 7.30 το πρωί, όταν δέχθηκε πυρά από καραμπίνα άλλου κυνηγού, νομίζοντας ότι είναι θήραμα.

Παράλληλα, διάβασε εδώ για την 32χρονη έγκυος από την Ξάνθη που κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από επιπλοκές που εμφάνισε ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 82χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από την εξέτασή του, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Σοκ στις Σέρρες: Νεκρός 82χρονος κυνηγός- Τον πυροβόλησε κατά λάθος 70χρονος

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 70χρονο και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος κυνηγούσε μόνος του στην περιοχή, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος με παρέα άλλα τέσσερα άτομα.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Κάρπαθο: «Του τα είπε όλα και αυτοκτόνησε» – Σε άθλια κατάσταση ο γιος μετά τον θάνατο του πατέρα για το ροζ βίντεο

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 32χρονος άνδρας, που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο μαζί με έναν άλλο άνδρα. Το εν λόγω βίντεο μόλις διέρρευσε και έφτασε στα χέρια του 59χρονου πατέρα του 32χρονου, τον έκανε να θέσει τέλος στη ζωή του, τη στιγμή που δεν άντεξε την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας.

Συναγερμός στη Συγγρού: Απειλεί να αυτοκτονήσει

Όπως υπογράμμισε συγγενής του αυτόχειρα, μιλώντας στην εκπομπή “Live News”, “όλα έγιναν από αυτά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν. Στο καφενείο. Το συζητούσαν και το άκουσε. Αυτά τα βίντεο είχαν τραβηχτεί εδώ και δύο, τρία χρόνια απ’ ό,τι ξέρω. Μαθεύτηκε τώρα πριν ένα, δυο μήνες, από λόγια… ο ένας με τον άλλο, αυτός που το έδειξε μάλλον σε κάποιους… που έστειλε σε κάποιους το βίντεο… κι ο ένας με τον άλλο… διαδόθηκε… πολύ γρήγορα. Το βίντεο αυτό, έφτασε στα χέρια του πατέρα.

Έναν άνδρα παλαιάς κοπής, που ξαφνικά καταλαβαίνει ότι ο γιος του έχει δώσει δικαιώματα κι έχει γίνει ο περίγελος του χωριού” και πρόσθεσε “ο πατέρας δεν άντεξε μάλλον, την κατακραυγή του κόσμου, να το πω έτσι… Μικρή κοινωνία, καταλαβαίνετε… Γύρισε σπίτι του, μίλησε με τον γιο του, του τα είπε όλα και έφυγε. Κι έφυγε και πήγε σ’ ένα άλλο μέρος, χωράφι, που είχαν ένα εξοχικό σπίτι κι εκεί αυτοκτόνησε”.

Μάλιστα, το συγγενικό πρόσωπο έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ήσυχο και οικογενειάρχη, επισημαίνοντας “γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγχωρεμένο, δεν του άρεσαν οι… οικογενειάρχης άνθρωπος, παλιά μυαλά, δεν του άρεσε να τον συζητάνε… η κοινωνία… και απ’ ό,τι καταλαβαίνω γι’ αυτό και ο λόγος που… δεν άντεξε το… Οικογενειάρχης, ήσυχος, δούλευε σε σχολείο… γυμνάσιο, λύκειο ήταν φύλακας, η οικογένειά του, το σπίτι του, η δουλειά του…”

Συγκλονισμένη η Κάρπαθος παρακολουθεί τις εξελίξεις

Στο μεταξύ, ο 32χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και στο πλευρό του έχει ψυχολόγο που τον στηρίζει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Γιώργος Χατζηκουτσός σημείωσε “επειδή οι φήμες ήταν πάρα πολύ έντονες, σίγουρα θα έφτασαν στα αυτιά του τα σχετικά. Και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, τον οδήγησε στην ακραία την κίνηση που έκανε. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου…

Αυτό που δεν είναι σεβαστό και δεν είναι… είναι η δημοσιοποίηση των ερωτικών στιγμών του καθενός. Αυτό όμως, είναι θέμα της αστυνομίας, να ψάξει να δει, από πού ξεκίνησε η διακίνηση, ποιος είναι αυτός ο οποίος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα” και συμπλήρωσε ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τη διαρροή του βίντεο.

“Η Κάρπαθος είναι ένα πανέμορφο νησί και επισκέψιμο χειμώνα καλοκαίρι. Η κοινωνία του νησιού δεν είναι τόσο ανοιχτή όσο θα μπορούσε να πιστέψει ένας επισκέπτης… Είναι μία μικρή κοινωνία και κουβαλάει όλα τα καλά και τα κακά των κλειστών κοινωνιών”, τόνισε ο κ. Χατζηκουτσός και αναρωτήθηκε “η κλειδαρότρυπα του γείτονα είναι κάτι που μας εξιτάρει και μας ενδιαφέρει.

Θέλουμε να μάθουμε, να δούμε, να σχολιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, να κριτικάρουμε, να στοχοποιήσουμε εάν θέλουμε… Όλα αυτά έλαβαν χώρα στον τόπο μου. Όλα αυτά οδήγησαν τον συμπατριώτη μου στην κίνηση που έκανε, να αφαιρέσει την ζωή του. Πρέπει να αναδείξουμε ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει έλλειμμα υποστηρικτικών δομών. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι δίπλα στην οικογένεια του αυτόχειρα;”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share