Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Πάτρα: Η σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τι αποκάλυψε η Νικολούλη

Έχω χάσει τον ύπνο μου. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Δεν υπάρχει αυτό που ζω...

19 Φεβρουαρίου 2022 11:11
Θρίλερ στην Πάτρα: Η σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τι αποκάλυψε η Νικολούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πληθώρα ερωτημάτων έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, μετά την απώλεια και της Τζωρτζίνας, υπόθεση που ερευνάται με εντολή εισαγγελέα από έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Οι δύο γονείς μίλησαν στην Αγγελική Νικολούλη και στο ''Φως στο τούνελ'' και μάλιστα η μητέρα αποκάλυψε πως διέκοψε εγκυμοσύνη αφού θεώρησε ανώριμο να φέρει στον κόσμο και άλλο παιδί μετά από όσα έχουν συμβεί. "Θα ήταν ανωριμότητα και επικίνδυνο αν έφερνα στον κόσμο αυτό το παιδί μετά τα όσα έγιναν. Δεν είναι εύκολο, ούτε παιχνίδι."

Τι αποκάλυψε η μητέρα

"Έχω χάσει τον ύπνο μου. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Δεν υπάρχει αυτό που ζω. Βλέπουν παντού τον δολοφόνο σαν την υπόθεση της Καρολάιν και μας συγκρίνουν. Έχουμε υποβληθεί σε γονιδιακό έλεγχο εγώ, ο σύζυγός μου και τα παιδιά εν ζωή και αφότου κατέληξαν… Οι εξετάσεις έχουν σταλεί στο εξωτερικό και περιμένουμε τα αποτελέσματα. (σ.σ. Από ιατρική πηγή, έγινε γνωστό ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις γίνονται ήδη σε εργαστήρια στην Ελλάδα.) Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο που τα προκάλεσε όλα αυτά γιατί και η μπέμπα είχε εκ γενετής ένα σπάνιο σύνδρομο. Θυμώνω γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας, είναι μεγάλη αδικία."

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο πατέρας των κοριτσιών αγανακτισμένος από τα όσα ακούγονται και γράφονται, μίλησε για τον πόλεμο που δέχονται ο ίδιος και η σύζυγός του. "Μέσα απ’ όλο αυτόν τον πόλεμο που έχει γίνει δεν περιμένουμε από κανέναν να μας πει ποιοι είμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γονείς είμαστε, το μόνο που θέλουμε είναι να μάθουμε τις αιτίες πίσω από τον θάνατο των παιδιών μας. Να μάθουμε τι συνέβη. Γι’ αυτό είχαμε προβεί και στην πρώτη μήνυση, η οποία αρχειοθετήθηκε, γιατί ψάχναμε να βρούμε την αιτία θανάτου της Μαλένας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω μόλις τελειώσει αυτή υπόθεση και θα το πω πολύ καλά και μένω εκεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η επίσκεψη στον ψυχολόγο

Στη συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών μίλησε για τον κόσμο που έχει στραφεί εναντίον της το τελευταίο διάστημα κατηγορώντας την αλλά και για το αν αναζήτησε βοήθεια από ειδικούς.

"Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη. Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών. Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε: "Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δε θέλω.” Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε "κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί”.

Η κόρη μου μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: "Ό,τι και να πω στον κόσμο, πάλι ενάντιά μου θα στραφούν. Βγήκα και πάλι με κατακρίνανε. Δεν έκλαψε, δεν έκανε… δεν, δεν, δεν… Αυτό που τονίζω είναι ότι καλή είναι η γνώμη και σεβαστή όλων των ανθρώπων, αλλά όχι στην υπερβολή. Αυτό το πράγμα με την επίθεση που δέχομαι, έχει καταντήσει εμμονή."

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν η ίδια έχει αναζητήσει τη βοήθεια κάποιου πνευματικού ή ειδικού, απάντησε: "Έχω πνευματικό και έχω μιλήσει και σε ψυχίατρο, αλλά είχε κάποια δικά της θέματα και έχει ακυρώσει τα ραντεβού και δεν έχω προλάβει να πάω."

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής κ. Σωτήρης Μπουζιάνης, που νεκροτόμησε την 9χρονη Τζωρτζίνα, που χάθηκε τελευταία τον Ιανουάριο του 2022, μιλώντας στο "Τούνελ", τόνισε πως η ανακοπή καρδιάς είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του θανάτου.

"Είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της. Δεν υπάρχει μία σαφής εικόνα στο που μπορεί να οφείλεται. Η καρδιακή ανακοπή είναι ένας όρος άτυπος. Επόμενο είναι να σταματήσει η καρδιά να λειτουργεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι σώνει και καλά είναι καρδιογενής η αιτιολογία θανάτου. Μπορεί να είναι και από άλλα αίτια, τα οποία δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Από τη νεκροτομή μακροσκοπικά δε βρέθηκε κάτι, αναμένουμε τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Τα δύο παιδιά είχαν διαφορετική αιτία. Το ένα είχε λευχαιμία, το άλλο είχε πρόβλημα στην καρδούλα του. Δεν είναι για να πάμε προς το γενετικό. Για να το πηγαίναμε προς το γενετικό έπρεπε και τα τρία παιδιά να μας βγουν με την ίδια αιτία. Με κάποια προδιάθεση μάλλον."

Ο κύριος Μπουζιάνης αναφέρθηκε και στα αίτια που πιθανόν να οφείλονται για την τετραπληγία του 9χρονου κοριτσιού.

"Για να μείνει τετραπληγικό, θα πρέπει να μην υπήρχε οξυγόνωση του εγκεφάλου. Δεν μπορώ να ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Από την τοξικολογική και ιστολογική εξέταση, μπορούμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις και να δούμε τι προκάλεσε το θάνατο. Το θέμα όμως είναι να βρούμε τι προκάλεσε τη μη οξυγόνωση του εγκεφάλου.

Οι έρευνες στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις γιατρών, ιατροδικαστών που εξέτασαν τα τρία άτυχα κοριτσάκια και θα ακολουθήσουν γονείς και συγγενείς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share