Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Σπάρτη: Απόπειρα βιασμού από 40χρονο Πακιστανό σε βάρος 22χρονης στη μέση του δρόμου

Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα

18 Φεβρουαρίου 2022 23:53
Φρίκη στην Σπάρτη: Απόπειρα βιασμού από 40χρονο Πακιστανό σε βάρος 22χρονης στη μέση του δρόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπόθεση απόπειρας βιασμού απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Σπάρτης, με 40χρονο πακιστανικής καταγωγής να επιχειρεί την Παρασκευή (18/2) το πρωί να ασελγήσει σε 22χρονη κοπέλα.

Ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο για την απόπειρα βιασμού της 22χρονης στο κέντρο της Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

βιασμοσ-σπαρτη

Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 11χρονη ανιψιά του

Η κοπέλα, ελληνικής καταγωγής, επέστρεφε από την εργασία της σε μαγαζί εστίασης, σταμάτησε στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κ. Παλαιολόγου και αμέσως μετά, συνέχισε το περπάτημα για το σπίτι της. Τότε, κατάλαβε ότι ένας άνδρας την ακολουθούσε. Άμεσα τηλεφώνησε στη φίλη της, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της.

Στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου, ο δράστης τής αφαίρεσε το κινητό από τα χέρια και της επιτέθηκε. Η κοπέλα σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει από την οδό Λεωνίδου, αλλά ο δράστης ακριβώς έξω από την Στρατιωτική Λέσχη της επιτέθηκε ξανά, την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η φίλη της κοπέλας είχε φτάσει στο σημείο, απώθησε τον δράστη και πρόλαβε τα χειρότερα. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν και οι άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης, που συνέλαβαν τον 40χρονο Πακιστανό. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (22/2).

Νέο περιστατικό κακοποίησης - Ξάνθη: Είχε δεμένη τη σύντροφό του στο αυτοκίνητο για πάνω από 20 ώρες – Επιχείρησε να την πνίξει

βιασμοσ-σπαρτη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση αρπαγής και κακοποίησης μιας 20χρονης από τον σύντροφό της στην Ξάνθη.

Η άτυχη νεαρή εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (15/02) από οικισμό της Σταυρούπολης, με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις Αρχές. Την επομένη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα μέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου βρισκόταν δεμένη για πάνω από 20 ώρες. Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν άνδρα με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το xanthi2, το κίνητρο της απαγωγής της είναι η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο δράστης φέρεται να ενοχλήθηκε από το φλερτ της με έναν άλλο άνδρα, ενώ επιχείρησε μάλιστα να την πνίξει όσο την κρατούσε δεμένη. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έδωσαν τέλος στον εφιάλτη της 20χρονης.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

Ο άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι, εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02), ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον δράστη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share