Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ίλιον: «Χείμαρρος» αγάπης για τη γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα – «Πουλήθηκα στον διάβολο για ένα δάνειο» (video)

«Δίδασκα την αξιοπρέπεια και την έχασα»

18 Φεβρουαρίου 2022 21:08
Ίλιον: «Χείμαρρος» αγάπης για τη γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα – «Πουλήθηκα στον διάβολο για ένα δάνειο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίλιον: Η εξομολόγηση της 70χρονης στην εκπομπή «LIVE NEWS» ραγίζει καρδιές κυριολεκτικά.

«Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται», είπε η γυναίκα στο LIVE NEWS. Ρίγος συγκίνησης για την ηλικιωμένη γυναίκα, που όπως λέει έχει πάνω από 2 μήνες να φάει κρέας και ψάρι και το μόνο που ήθελε ήταν να καλέσει για φαγητό τα παιδία και τα εγγόνια της για να τους ευχαριστήσει.

«Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχαν την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα…», είπε στο LIVE NEWS. Η 70χρονη μετάνιωσε την ίδια στιγμή για τα τρόφιμα που έβαλε στην τσάντα της, αλλά φοβήθηκε να τα γυρίσει για να μην την δουν.

«Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρτα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου», είπε. Η γιαγιούλα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος που άμεσα κάλεσε την αστυνομία. «Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές… Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς…». Όσες ώρες έκατσε στο τμήμα, ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν άκουσαν την ιστορία της…

γιαγια-κλοπη-ιλιον

Ίλιον: Συγκλονίζει η γιαγιά – «Δίδασκα την αξιοπρέπεια και την έχασα»

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας, που έχασε νωρίς τον άντρα της και το γιο της σε τροχαίο και δεν μπορεί να ξεπληρώσει το παλιό δάνειο της οικογενείας…

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο», είπε στο LIVE NEWS. Πλέον αισθάνεται ότι έχει χάσει και την αξιοπρέπεια της, κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Η γιαγιούλα με δάκρυα στα μάτια νιώθει το βάρος της πράξης της ασήκωτο. «Δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας. Το έταξα, γιατί δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό. Συγγνώμη στην εταιρία», είπε.

«Επικοινώνησα με τα Lidl και τους ζήτησα ότι πρέπει αυτή η ιστορία να λήξει. Δεν είναι δυνατόν να κυνηγήσουμε την κύρια. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία. Η εταιρεία ακολούθησε τον νόμο», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης. Η εταιρεία απέσυρε τη μήνυση, αλλά ύστερα από την καταγγελία στην αστυνομία έχει γίνει δίωξη αυτεπαγγέλτως.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share