Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Αναζητούν το άτομο που διέρρευσε το βίντεο – Πού στρέφονται οι έρευνες (video)

«Φως» στην υπόθεση προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές

17 Φεβρουαρίου 2022 13:18
Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Αναζητούν το άτομο που διέρρευσε το βίντεο – Πού στρέφονται οι έρευνες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η αυτοκτονία ενός 59χρονου πατέρα στην Κάρπαθο που έπεσε θύμα bullying από συγχωριανούς του με αφορμή τη διαρρoή βίντεο του γιου του με κάποιον άνδρα.

Όπως αναφέρει το protothema, οι αρχές αναζητούν το πρόσωπο που τράβηξε και διέρρευσε το βίντεο που οδήγησε τον 59χρονο στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπο το οποίο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Oι λόγοι για τους οποίους ο εν λόγω άντρας φέρεται να διέρρευσε το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα που με τη σειρά τους φρόντισαν να φτάσει το υλικό σε «φίλους» του 59χρονου αλλά και στον ίδιο παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνiστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άντρας έπεσε θύμα ακραίου bullying γεγονός που τον οδήγησε στην αυτοχειρία, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα του. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού εξετάζουν και το ενδεχόμενο, η διοχέτευση του βίντεο σε τρίτα πρόσωπα να έγινε για λόγους αντεκδίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του 59χρονου φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού οι οποίες ενδέχεται χρησιμοποίησαν το ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το υλικό το οποίο και φρόντισαν να φτάσει στα κινητά τηλέφωνα προσώπων από το περιβάλλον του 59χρονου…

Δεν άντεξε τα σχόλια των συγχωριανών του

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος πήγε στο στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί τους μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο θάνατος του άντρα ήταν ακαριαίος ενώ οι συγχωριανοί του ήταν αυτοί που ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας τις τελευταίες ημέρες είχε χάσει τον ύπνο του και βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share