Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Πήγε στο σπίτι της πρώην του, τα έκανε λίμπα και έβγαλε μαχαίρι

Την χτύπησε, ενώ τραυμάτισε στο χέρι τον πρώην σύζυγό της

17 Φεβρουαρίου 2022 10:42
Ηράκλειο: Πήγε στο σπίτι της πρώην του, τα έκανε λίμπα και έβγαλε μαχαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θερμό» επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) στο σπίτι μίας 32χρονης γυναίκας στις Πατέλες, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 30χρονος Βούλγαρος ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με την 32χρονη πήγε στο σπίτι της γνωρίζοντας πως είναι μέσα και ο πρώην σύζυγός της.

Ποινή «χάδι» στον μητροκτόνο του Ηρακλείου: Στα... μαλακά ο 53χρονος δολοφόνος (video)

Όταν έφτασε στο σπίτι δεν του επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, να σπάσει τζάμια και πόρτες και να εισβάλει μέσα στον χώρο.

ηρακλειο-ξυλοδαρμοσ

Μάλιστα, κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε την πρώην σύντροφό του, την χτύπησε ενώ τραυμάτισε στο χέρι τον πρώην σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε τον 30χρονο, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κρήτη: Η ζωγραφιά της 11χρονης που αποκάλυψε τον εφιάλτη - Το ξύλο και η κακοποίηση από τον θείο της (Video)

Εξοργίζουν και σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση κακοκοποίησης της 11χρονης στην Κρήτη από τον ίδιο της τον θείο. Το 11χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ορφανό από πατέρα, ενώ η μητέρα της είναι τοξικοεξαρτημένη, με αποτέλεσμα ο αδελφός του πατέρα της να ήταν αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Οι δυο τους ζούσαν σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι στην Κρήτη, ενώ ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία για το πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το κορίτσι.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση της 11χρονης

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το ανήλικο κορίτσι σώθηκε, γιατί στο σχολείο της είδαν μώλωπες στο σώμα της. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η διευθύντρια του σχολείου και η δασκάλα του κοριτσιού κατήγγειλαν ότι μαθήτρια πέμπτης δημοτικού τούς εκμυστηρεύτηκε ότι ο θείος της και ανάδοχος πατέρας της ασελγεί πάνω της.

Από την κατάθεση της 11χρονης, προκύπτουν τέσσερις περιπτώσεις ασέλγειας από τον 58χρονο θείο της, σε βάρος της. Μάλιστα, η ίδια κατέθεσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα αηδιαστικά έκανε πάνω της ο 58χρονος.

ηρακλειο-ξυλοδαρμοσ

Όπως φαίνεται, ο θείος-τέρας δεν έχανε ευκαιρία να την κακοποιεί είτε δέρνοντάς την, είτε να ασελγεί πάνω της ακόμα και στον ύπνο της! Όλες τις φορές, το κορίτσι αντιστεκόταν και κατάφερνε να γλιτώσει, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη χτυπούσε σε σώμα και κεφάλι.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως το κοριτσάκι ήταν πάντοτε νηστικό και απεριποίητο, γεγονός που μαρτυρούσε το μαρτύριο που ζούσε.

Ακόμα ένα στοιχείο που οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης ήταν μια ζωγραφιά της 11χρονης πάνω σε ένα κομμένο, μπλε χαρτόνι, στο οποίο απεικόνιζε τις βλάβες που είχε υποστεί από τον κατηγορούμενο.

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες, η αστυνομία πήγε στο σπίτι του 58χρονου και ύστερα από έρευνα κατασχέθηκαν όπλο φωτοβολίδων με 14 καψούλια.

Ο άνδρας, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη περί ενδοοικογενειακής βίας, περί όπλων και περί γενετήσιας πράξης με ανήλικους.

Την ίδια ώρα, το κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αναμένεται επίσης να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ψυχολόγους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share