Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την αυτοκτονία του πατέρα στα Δωδεκάνησα: «Πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί» (video)

Οι συντοπίτες του τον κορόιδευαν εξαιτίας ενός βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

17 Φεβρουαρίου 2022 09:25
Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την αυτοκτονία του πατέρα στα Δωδεκάνησα: «Πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός μεσήλικα άνδρα έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο και να προβληματίσει για τον λόγο που ένας πατέρας και σύζυγος αναγκάστηκε να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

O άνδρας, που ήταν κάτοικος μικρού νησιού των Δωδεκανήσων, δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον γιο του. Στο εν λόγω βίντεο παρουσιαζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Το καφενείο του χωριού, που σχολίαζε γελώντας και χρησιμοποιώντας σεξιστικά σχόλια, ώθησε τον άτυχο άνδρα στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

«Πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί»

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στο θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες» αναφέρει, μιλώντας στο MEGA, η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια, Άννα Κανδαράκη.

Όπως επισημαίνει, τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. «Έρχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφιλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι, που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι».

Κρήτη: Η ζωγραφιά της 11χρονης που αποκάλυψε τον εφιάλτη - Το ξύλο και η κακοποίηση από τον θείο της (Video)

Εξοργίζουν και σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση κακοκοποίησης της 11χρονης στην Κρήτη από τον ίδιο της τον θείο. Το 11χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ορφανό από πατέρα, ενώ η μητέρα της είναι τοξικοεξαρτημένη, με αποτέλεσμα ο αδελφός του πατέρα της να ήταν αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Οι δυο τους ζούσαν σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι στην Κρήτη, ενώ ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία για το πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το κορίτσι.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση της 11χρονης

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το ανήλικο κορίτσι σώθηκε, γιατί στο σχολείο της είδαν μώλωπες στο σώμα της. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η διευθύντρια του σχολείου και η δασκάλα του κοριτσιού κατήγγειλαν ότι μαθήτρια πέμπτης δημοτικού τούς εκμυστηρεύτηκε ότι ο θείος της και ανάδοχος πατέρας της ασελγεί πάνω της.

Από την κατάθεση της 11χρονης, προκύπτουν τέσσερις περιπτώσεις ασέλγειας από τον 58χρονο θείο της, σε βάρος της. Μάλιστα, η ίδια κατέθεσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα αηδιαστικά έκανε πάνω της ο 58χρονος.

Όπως φαίνεται, ο θείος-τέρας δεν έχανε ευκαιρία να την κακοποιεί είτε δέρνοντάς την, είτε να ασελγεί πάνω της ακόμα και στον ύπνο της! Όλες τις φορές, το κορίτσι αντιστεκόταν και κατάφερνε να γλιτώσει, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη χτυπούσε σε σώμα και κεφάλι.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως το κοριτσάκι ήταν πάντοτε νηστικό και απεριποίητο, γεγονός που μαρτυρούσε το μαρτύριο που ζούσε. Ακόμα ένα στοιχείο που οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης ήταν μια ζωγραφιά της 11χρονης πάνω σε ένα κομμένο, μπλε χαρτόνι, στο οποίο απεικόνιζε τις βλάβες που είχε υποστεί από τον κατηγορούμενο.

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες, η αστυνομία πήγε στο σπίτι του 58χρονου και ύστερα από έρευνα κατασχέθηκαν όπλο φωτοβολίδων με 14 καψούλια. Ο άνδρας, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη περί ενδοοικογενειακής βίας, περί όπλων και περί γενετήσιας πράξης με ανήλικους.

Την ίδια ώρα, το κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αναμένεται επίσης να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ψυχολόγους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share