Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Παγκράτι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που μένουν αστυνομικοί (video)

Άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο τον εμπρηστικό μηχανισμό και εξαφανίστηκαν

17 Φεβρουαρίου 2022 07:54
Συναγερμός στο Παγκράτι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που μένουν αστυνομικοί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στόχος ομάδας αγνώστων έγινε, τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/2), πολυκατοικία στο Παγκράτι στην οποία διανέμουν τέσσερις αστυνομικοί.

Άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο τον εμπρηστικό μηχανισμό και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, την οποία έσβησαν μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες και οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από κροτίδες, εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα.

Οι αστυνομικοί μένουν σε διαφορετικά διαμερίσματα στην πολυκατοικία και υπηρετούν και σε διαφορετικές νευραλγικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τρόμος στο Μαρούσι: Επίθεση σε ανήλικο από 30 άτομα στον σταθμό του ΗΣΑΠ (video)

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μια ομάδα αποτελούμενη από περίπου 30 άτομα, οπλισμένα σύμφωνα με μαρτυρίες με καδρόνια και ρόπαλα, επιτέθηκαν σε ανήλικο.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Στα ίχνη 13ου προσώπου οι Aρχές!» - «Βόμβα» Αλέξη Κούγια για το στυγερό έγκλημα (Video)

Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης και αν το περιστατικό σχετίζεται με οπαδική βία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ, που προχώρησαν σε 6 προσαγωγές, ωστόσο όλοι οι προσαχθέντες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διάρρηξη σε σπίτι δημοσιογράφου

Περίπου την ίδια ώρα, επίσης στο Μαρούσι, δημοσιογράφος που επέστρεψε στο σπίτι της, το βρήκε παραβιασμένο από διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν αρπάξει χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν βάλει και σύρτη στην πόρτα της εισόδου, για να δυσκολέψουν την ένοικο του σπιτιού να μπει σε αυτό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share