Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εύβοια: Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν – Την έβρισε και εκείνη του πέταξε κατσαρόλες

Όλα συνέβησαν έπειτα από άγριο καβγά

16 Φεβρουαρίου 2022 15:11
Εύβοια: Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν – Την έβρισε και εκείνη του πέταξε κατσαρόλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Ερέτριας. Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου έπειτα από άγριο καβγά.

Ο σύζυγος είναι 61 ετών και η σύζυγος 49 ετών, σύμφωνα με το eviatopblog.gr. Όπως καταγγέλλει η σύζυγος, ο 61χρονος την εξύβρισε. Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος, η 49χρονη του πέταξε… κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα σκεύη μαγειρικής. Ο ένας μήνυσε τον άλλον και συνελήφθησαν και οι δύο για ενδοοικογενειακή βία.

Χαλκίδα: Χτύπησε τον άντρα της και εκείνος κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

μηνυση-ευβοια

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στη Χαλκίδα.

Μια 46χρονη, σύμφωνα με το eviatopblog.gr, φέρεται να επιτέθηκε στον 52χρονο σύζυγό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού τους, η 46χρονη χτύπησε στο κεφάλι τον σύζυγό της, τον έβρισε, τον απείλησε, ενώ έσπασε και διάφορα αντικείμενα.

Ο 52χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Αδιανόητο σκηνικό στη Χαλκίδα: Μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα και τραβούσε βίντεο

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν ένας άνδρας που συνόδευε ασθενή προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση με αυτό που έκανε. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον γιατρό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και συνέχισε την βάρδια του.

μηνυση-ευβοια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, ο εν λόγω άνδρας μαζί με μία γυναίκα, συνόδευαν μία ασθενή, η οποία είχε πόνους στο στομάχι. Έφτασαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου λίγο μετά τις 22:30.

Ο άνδρας δεν φορούσε προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς το προσωπικό του νοσοκομείου του ζήτησε να αποχωρήσει.

Εκείνος αρνούμενος να υπακούσει, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους χώρους, το προσωπικό και τους ασθενείς, απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ασφαλείας του νοσοκομείου Χαλκίδας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάποιοι εργαζόμενοι φώναξαν: «σπάστε του το κινητό», με τους άνδρες της ασφάλειας να απαντούν ότι κάτι τέτοιο φυσικά και «δεν επιτρέπεται».

Παράλληλα, κατάφεραν να περιορίσουν τον άνδρα, ώστε να κρατήσουν τα στοιχεία του.

Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε ότι κλήθηκε η αστυνομία, αποχώρησε μαζί με την δεύτερη συνοδό, αφήνοντας την γυναίκα ασθενή, που συνόδευαν, εντός του νοσοκομείου. Λίγο αργότερα έσπευσε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share