Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Της ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ 3.821 ευρώ και ξεκίνησε απεργία πείνας - Η κραυγή αγωνίας της γυναίκας (video)

«Τι να κάνω, να κλέψω;»

16 Φεβρουαρίου 2022 10:41
Της ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ 3.821 ευρώ και ξεκίνησε απεργία πείνας - Η κραυγή αγωνίας της γυναίκας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από πολίτες σε όλη τη χώρα για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που τους έχουν φέρει σε απόγνωση, αφού αδυνατούν να τους πληρώσουν.

Αυτή είναι και η περίπτωση μίας ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Ρόδο, που ο λογαριασμός της ήρθε στα 3.821 ευρώ, οδηγώντας τη στην απόφαση να ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην περιοχή της.

Νέα τροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Καταγγελία-σοκ για δολοφονία γυναίκας στο ίδιο σπίτι

δεη-λογαριασμοι

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", η κ. Λιάνα δήλωσε: "Προσπαθούμε πολύ δύσκολα να τα βγάλουμε πέρα, και όταν λαμβάνουμε αυτούς τους λογαριασμούς εν μέσω κρίσης και εν μέσω χειμώνα, που δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά, και όταν μια επιχείρηση δεν έχει έσοδα και έχει μόνο έξοδα, δε νομίζω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να πληρώσουμε τα ποσά αυτά".

Όπως εξήγησε, έχει κάποια δωμάτια που ενοικιάζει σε φοιτητές και δασκάλους. "Αυτοί είναι άνθρωποι που δουλεύουν για 700 και 800 ευρώ, Πώς εγώ να τους πω να με πληρώσουν 500 και 600 ευρώ για ένα δωμάτιο;", διερωτήθηκε, εξηγώντας πως πέρυσι τέτοια εποχή πλήρωνε στη ΔΕΗ περίπου 600 με 700 ευρώ.

δεη-λογαριασμοι

Εξηγώντας γιατί προχωρά σε απεργία πείνας, εξήγησε: "Περάσαμε όλη την καραντίνα, περνάμε τώρα και όλη αυτή την κρίση με τα ρεύματα. Ό,τι οικονομίες είχα τις επένδυσα σε αυτήν την επιχείρηση. Δεν έχω άλλες οικονομίες για να μπορώ να επιβιώσω έως ότου έρθει η σεζόν τον Μάρτιο, Απρίλιο, αν έρθει και αν έχουμε πληρότητα για να μπορούμε να επιβιώσουμε. Έχω ξεκινήσει απεργία πείνας διότι δεν έχω χρήματα κάθε μήνα να δίνω 2.500 ευρώ μόνο στο ρεύμα. Τι να κάνω, να κλέψω; Παλεύω μόνη μου με ένα παιδί 6 χρονών και προσπαθούν να με ισοπεδώσουν".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share