Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέο σοκ στην Κρήτη: 11χρονη είπε στην δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά

Ο 50χρονος έχει ήδη συλληφθεί

16 Φεβρουαρίου 2022 10:14
Νέο σοκ στην Κρήτη: 11χρονη είπε στην δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός Έλληνα ηλικίας περίπου 50 ετών, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του, σε περιοχή του νομού Λασιθίου στην Κρήτη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι κατηγορείται για ομηρία 24χρονης με το παιδί της - Καταγγέλλει βιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα κοριτσάκι 11 ετών, ορφανό από πατέρα, εκμυστηρεύτηκε την κακομεταχείρισή του από τον θείο του και την σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο στην δασκάλα του.

βιασμοσ-κρητη

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα.

Ο άνδρας, που όπως αναφέρουν πηγές ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη την χτυπούσε συχνά. Η ίδια μάλιστα σόκαρε όταν ανέφερε πως ο άνδρας την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Η σύλληψη του άνδρα έγινε χθες.

Πρωτοφανές: 23χρονος μήνυσε τον εαυτό του για βιασμό, με στόχο να αποδείξει πως είναι αθώος

Έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο βρήκε 23χρονος φοιτητής για να αντικρούσει τις σοβαρές καταγγελίες βιασμού που έχουν γίνει σε βάρος του από δύο φοιτήτριες.

βιασμοσ-κρητη

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος άσκησε μήνυση κατά του ίδιου του του εαυτού, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν βίασε τις δύο καταγγέλλουσες. Μέσω της κίνησής αυτής, ο 23χρονος ζητεί να του ασκηθεί δίωξη, να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο ώστε να αποκαλυφθεί ότι είχε συναινετικές επαφές με τις δύο κοπέλες.

Την υπόθεση αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στην καταγγελία, η οποία διακινήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, αναφέρεται ότι ο φοιτητής έχει επανειλημμένα προχωρήσει σε ψυχολογικά κακοποιητικές συμπεριφορές, έως και σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση, σε βάρος των δύο γυναικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του εαυτού του, ο 23χρονος κατηγορεί τις δύο κοπέλες για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ κάνει λόγο για «ψεύδη» που έχουν σκοπό να τον δυσφημίσουν και να τον καταστρέψουν.

Ο δικηγόρος του 23χρονου φοιτητή, Αγαμέμνων Τάτσης, δήλωσε στην εκπομπή πως «εδώ έχουμε το απίστευτο: ένα νέο παιδί να έχει πέσει θύμα φημολογίας με διακίνηση ενός ανυπόγραφου email που όμως ‘φωτογραφίζει’ τον ίδιο και τα φερόμενα ως θύματα… Τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος;».

Σε ερώτηση για το αν η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως ένα «τερτίπι» του φοιτητή, ο δικηγόρος απάντησε: «έχουμε το εξής πρωτοφανές, αυτή η υπόθεση να μην έχει έρθει σε γνώση των εισαγγελικών αρχών και έρχεται ο ίδιος και λέει: Σας παρακαλώ, εισαγγελείς και ανακριτές εξετάστε το και αποδώστε με “λευκό” στην κοινωνία. Πολύ πριν οποιοσδήποτε ασχοληθεί με την υπόθεση».

βιασμοσ-κρητη

Τι αναφέρει ο 23χρονος σε δήλωσή του

Στην εκπομπή παρουσίασε και δήλωση του 23χρονου φοιτητή, που μήνυσε τον εαυτό του.

«Σωματεία και συλλογικότητες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο από το να διασπείρονται τέτοιες φήμες μέσω ανώνυμων email χωρίς τα φερόμενα ως θύματα να μην έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Για το λόγο αυτό προσέφυγα εγώ, καταγγέλλοντας ότι κάποιες ανώνυμα ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από εμένα! Σκοπός μου είναι να πέσει άπλετο φως, να μου ασκηθεί δίωξη και να υπάρξει άρση των επικοινωνιών για να αποδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη!

Είναι προφανές ότι δεν έχω σχέση με όλα όσα καταγράφονται στα συκοφαντικά email, τα οποία στοχεύουν στην εξόντωση της προσωπικότητάς μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share