Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός στο Κορωπί: Πυροβόλησαν άνδρα έξω από σούπερ μάρκετ

Τραυματίστηκε ένας άνδρας

15 Φεβρουαρίου 2022 20:07
Πανικός στο Κορωπί: Πυροβόλησαν άνδρα έξω από σούπερ μάρκετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά από πυροβολισμούς έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Κορωπί. Οι δράστες πυροβόλησαν έναν άνδρα, τη στιγμή που έμπαινε στο κατάστημα.

Ο εφιάλτης της Ιωάννας και ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου Ανδρέα - Στο φως στοιχεία σοκ για το κολαστήριο της Κυψέλης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί επεισόδιο μέσα στο κατάστημα, μεταξύ Ρομά και το θύμα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

αστυνομια-κορωπι

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η σύγχρονη «Μήδεια» και ο Πολωνός σύντροφός της - Ανατριχιαστικές οι καταθέσεις

Στη φυλακή οδηγούνται η 29χρονη μητέρα του 7χρονου αγοριού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους.

Οι δύο τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία με φρικτό τρόπο του 7χρονου Ανδρέα.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να έχει μαζευτεί και να αποδοκιμάζει.

Κατάθλιψη επικαλείται η μάνα για το έγκλημα – Ανατριχιαστικές οι καταθέσεις

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η μητέρα και ο σύντροφός της, οι οποίοι δολοφόνησαν με τον πιο βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο το μικρό παιδί.

Η 29χρονη σύγχρονη «Μήδεια» φαίνεται μάλιστα πως γνώριζε και για τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο 33χρονος για να κρύψει το πτώμα του γιου της, αλλά και για το ότι εκείνος στη συνεχεία τοποθέτησε τα οστά του μέσα στην εργαλειοθήκη.

Παράλληλα, η μητέρα, σύμφωνα με το OPEN, υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε να μάθει άλλες λεπτομέρειες καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί περαιτέρω.

αστυνομια-κορωπι

Σοκάρουν οι απολογίες

«Απολογίες» σαν να μην έχουν σκοτώσει τον 7χρονο Ανδρέα. Μιλούσαν μόνο για τους εαυτούς τους και τις… συνέπειες που είχε η δολοφονία του στους ίδιους, χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής.

Η 29χρονη δήλωνε… καταθλιπτική, που ήθελε να αυτοκτονήσει και δεν ρωτούσε τον 33χρονο δολοφόνο του παιδιού της για να μη «γίνει χειρότερα». Ο 33χρονος έλεγε ότι δεν είναι «κακός άνθρωπος», ότι ήθελε να μάθει τρόπους «συμπεριφοράς» στον Ανδρέα, ότι έκανε ό,τι «μπορούσε» για να σώσει το παιδί, ενώ δεν μπορούσε να… αποχωριστεί τη σορό του ακόμη και ως άστεγος.

Η 29χρονη, που «έπαιζε» στον υπολογιστή όταν ο 33χρονος σύντροφός της από την Πολωνία έπνιγε το παιδί της, «απολογείται» για το τι έπαθε εκείνη από την αφαίρεση της ζωής του άτυχου Ανδρέα: «Μετά από όλο αυτό που έζησα, ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα.

Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, πήγα στο σχολείο του και δήλωσα ότι το παιδί έφυγε στην Πολωνία με τον πατέρα του, γι’ αυτό και σταμάτησε να πηγαίνει. Μετά από περίπου δύο χρόνια, αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ. Ούτε την κατασκευή ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί.

αστυνομια-κορωπι

Αυτό που μου είπε ήταν ότι μετά θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φεύγαμε. Μετά, όμως, δεν την ξαναείδα. Δεν ξέρω πού την είχε βάλει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share