Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον ξαφνικό χαμό του - Τι ζήτησε η οικογένειά του (Video)

Που θα γίνει

15 Φεβρουαρίου 2022 13:22
Τζώρτζης Μονογυιός: Μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον ξαφνικό χαμό του - Τι ζήτησε η οικογένειά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Μέσα στην Ferrari βρισκόταν και η 35χρονη σύντροφός του, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η εκπομπή, Super Κατερίνα σήμερα (15/2) αποκάλυψε ότι το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Μύκονο το μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού. Έτσι αρκετός κόσμος θα ταξιδέψει στο νησί των Ανέμων να παρευρεθεί στο μνημόσυνο. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η οικογένεια ζητά την διακριτικότητα των μέσων όπως και στην κηδεία.

Αθηνά Κοντοπάνου: «Θυμάμαι έντονα...» - Η αποκάλυψη της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού για το θανατηφόρο τροχαίο

«Φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου. Η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία βγήκε τραυματισμένη μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη.

Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου: «Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα, όπως μεταδίδει το Star.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share