Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγείται στον Κορυδαλλό!

Νέοι μπελάδες

15 Φεβρουαρίου 2022 12:27
Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγείται στον Κορυδαλλό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη ξανά ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Αυτή την ώρα οδηγείται στην Ασφάλεια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο παρουσιαστής συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών μέτρων.

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης, οδηγείται στον Κορυδαλλό!

Πηγή: protothema.gr

Ακρίτα προς Φουρθιώτη: Τα αστειάκια όχι σε μένα – Δεν είμαι Γεραπετρίτης ή Καραγκούνης

Την άποψή της για τα ροζ βίντεο που είχε προαναγγείλει ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης είχε εκφράσει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα κίνηση που μάλλον εκνεύρισε τον τηλεπαρουσιαστή.

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε και τον προειδοποιεί να αφήσει τα αστειάκια γιατί «δεν με κρατάς με τίποτα και δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκράτες υπουργούς», όπως γράφει.

«Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιωτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χαλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει.
Για να τελειώνουμε.

Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκρατες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ.

Στο μεσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απαντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου – και του κράτους που μας φορολογεί – και κανενός άλλου.

Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετριτης και Καραγκουνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμενος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.

Και μην αρχίσετε μερικοι πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share