Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με 41χρονο να πυροβολεί έξω από εστιατόριο - Έψαχνε τον διανομέα

Συνελήφθη ο δράστης

14 Φεβρουαρίου 2022 22:44
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με 41χρονο να πυροβολεί έξω από εστιατόριο - Έψαχνε τον διανομέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 41χρονος άρχισε να πυροβολεί έξω από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και προκλήθηκε αναστάτωση. Οι πυροβολισμοί έπεσαν επί της οδού Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη με τον 41χρονο τελικά να συλλαμβάνεται. Οπως αναφέρει το voria, ο 41χρονος πήγε στο εστιατόριο και ζήτησε να μάθει ποιος ήταν ο διανομέας που έγραψε ένα «Γ» δίπλα από το κουδούνι του.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Κυψέλη: Άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί

Στον… κόσμο των ντελιβεράδων, το γράμμα «Γ» συμβολίζει κάποιον πελάτη που δεν δίνει πουρμπουάρ όταν παραλαμβάνει την παραγγελία. Δεν είναι λίγοι οι διανομείς που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο τρόπο για να… προειδοποιήσουν τον επόμενο συνάδελφό τους. Ο 41χρονος δεν έλαβε απάντηση, κάτι το οποίο φαίνεται και από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Voria.gr, με τον άνδρα να κινείται δύο μέτρα μακριά από την πόρτα του καταστήματος, να βγάζει ένα πιστόλι και να πυροβολεί μία φορά στο έδαφος, εμφανώς εκφοβιστικά.

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

Συναγερμός επικράτησε στη Γλυφάδα, μετά από νέα μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ της Παρασκευής (17/12), οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 της Παρασκευής (17/12) όταν δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα της επίθεσης το οποίο είναι τραυματισμένο, με τις εξελίξεις να υπάρχουν και σε ένα ακόμη έγκλημα στην περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share