Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγρότες - Ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη: To γάλα που έχυσαν στην Εθνική Οδό και η απειλή για κλείσιμο των δρόμων (video)

Εντατικοποίηση του αγώνα τους αποφάσισαν κατά την πανελλαδική σύσκεψη

13 Φεβρουαρίου 2022 19:29
Αγρότες - Ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη: To γάλα που έχυσαν στην Εθνική Οδό και η απειλή για κλείσιμο των δρόμων (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόφασή τους όχι μόνο να συνεχίσουν, αλλά και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ακόμη και με μπλόκα στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της χώρας, δηλώνουν οι αγρότες, οι οποίοι μετά και τη συνέλευση των εκπροσώπων τους την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να μην κάνουν βήμα πίσω στα αιτήματά τους προς την κυβέρνηση, ζητώντας μάλιστα άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νέα μέτρα στήριξης των αγροτών: Ποιες είναι οι επτά παρεμβάσεις της κυβέρνησης

Ενεργά παραμένουν δεκάδες μπλόκα σε όλη την χώρα με τους αγρότες να συνεχίζουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς σε δρόμους της Θεσσαλίας, της Αργολίδας αλλά και της Κοζάνης. Σε συμβολικό αποκλεισμό της επαρχιακής οδού Λάρισας - Αγιάς προχώρησαν οι αγρότες, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στο Γερακάρι. Συμβολικό αποκλεισμό του περιφερειακού δρόμου που ενώνει την ΠΑΘΕ με την εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος του Αμπελώνα, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αγρότες των Δελερίων και της Ροδιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share