Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Στυλίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Καρέ καρέ η διάσωση του οδηγού (photos)

Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται

13 Φεβρουαρίου 2022 16:37
Θρίλερ στην Στυλίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Καρέ καρέ η διάσωση του οδηγού (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2) στη Στυλίδα, αφού ένα αυτοκίνητο – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έπεσε στην παραλία Ραχών.

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το συγκλονιστικό προφητικό ποίημα της 17χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το τζιπ άρχισε σιγά – σιγά να βυθίζεται στη θάλασσα, με τον οδηγό να μην μπορεί να βγει από το όχημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο στην Στυλίδα σημειώθηκε όταν στην προσπάθεια του 73χρονου οδηγού να κάνει αναστροφή, πιθανόν έπαθε κάτι παθολογικό ή κόλλησε το πόδι του στο γκάζι, και το τζιπ “βούτηξε” με τη μούρη μέσα στη θάλασσα.

φθιωτιδα-στυλιδα-τροχαιο

Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται, με τον οδηγό να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να βγει, αφού το νερό είχε φτάσει μέχρι τη μέση της πόρτας. Δυο άτομα – ένας άνδρας και μια γυναίκα – που καθόντουσαν σε ένα κοντινό κατάστημα, βλέποντας το περιστατικό πήδηξαν στη θάλασσα για να τον σώσουν.

Οι δύο πολίτες, που έσπευσαν να βοηθήσουν τον 73χρονο οδηγό, έφτασαν στο αυτοκίνητο και αρχικά τράβηξαν τον οδηγό και τον έβαλαν να καθίσει πάνω στην οροφή του τζιπ που είχε μείνει έξω από το νερό. Ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν παγωμένος και σοκαρισμένος και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Όχημα παρέσυρε πεζό - Η κατάσταση του θύματος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (12/2) το μεσημέρι στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής.

Σοβαρή η κατάσταση του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα όχημα παρέσυρε πεζό, με την κατάσταση του θύματος να είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεκρή 22χρονη γυναίκα σε τροχαίο στη Φλώρινα

φθιωτιδα-στυλιδα-τροχαιο

Τη ζωή της έχασε μία 22χρονη από τη Φλώρινα σε τροχαίο δυστύχημα όταν το όχημά της, ένα ημιφορτηγάκι, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Παράλληλα, δείτε το απίστευτο που συνέβη σε ζευγάρι που έχασε 3 παιδιά σε τροχαίο

Από την πρόσκρουση προέκυψε ο θανάσιμος τραυματισμός της 22χρονης οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της φίλης της που ήταν συνοδηγός. Η Τροχαία Φλώρινας διερευνά τους λόγους που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε πάνω σε δύο δέντρα, σύμφωνα με το ertnews.gr. Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας που κλήθηκαν στο σημείο απεγκλώβισαν τις δύο άτυχες κοπέλες.

Θρήνος στο Ναύπλιο: Κόπηκε στη μέση αυτοκίνητο σε τροχαίο – Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες

Διαλύθηκε όλο το μπροστινό τμήμα του Ι.Χ. που συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό ψυγείο τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ένα άτομο και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Ναυπλίου και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share