Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στη Λαμία: Ρομά ανέβηκαν στο καπό περιπολικού και χόρευαν προκλητικά! (video)

Έχουν ταυτοποιηθεί τρία (3) από τα εμπλεκόμενα άτομα

12 Φεβρουαρίου 2022 18:24
Χαμός στη Λαμία: Ρομά ανέβηκαν στο καπό περιπολικού και χόρευαν προκλητικά! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στο Κέντρο της Λαμίας: Νεαροί Ρομά ανέβηκαν σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας και «πόζαραν» χορεύοντας προκλητικά για το Tik Tok.

Σύμφωνα με τις Αρχές, βίντεο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο απεικονίζονται άτομα να ανεβαίνουν στο καπό σταθμευμένου περιπολικού οχήματος.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρία (3) από τα εμπλεκόμενα άτομα, από τα οποία δύο (2) έχουν προσαχθεί.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Θρήνος: Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια

Γνωστός δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό και δυστυχώς κατέληξε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε.

Παρά το γεγονός πως ο 64χρονος είχε καταφέρει αρχικά να ξεπεράσει τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που είχαν δημιουργηθεί από τη νόσο όταν ήταν διασωληνωμένος, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες μέρες.

Κορωνοϊός - Βρετανία: Τέρμα η καραντίνα ακόμη και για όποιον είναι θετικός - Η πρώτη χώρα που καταργεί κάθε απαγόρευση!

Είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, όντας πολύ καλά αναπνευστικά. Ήταν έτοιμος να πάρει εξιτήριο, ωστόσο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Δυστυχώς η απώλεια του 64χρονου δεν ήταν η μοναδική αυτό το 24ωρο, αφού δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη ζωή τους σε ΜΕΘ.

κορωνοιοσ-θανατος

Κορωνοϊός - "Μπλόκο" των ειδικών σε καρναβάλια, εστίαση και γήπεδα: Καμία χαλάρωση μέτρων η εισήγησή τους

Δεν χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας. Εισηγούνται να μην γίνουν εορτασμοί με καρναβαλικές εκδηλώσεις τις Απόκριες, αλλά και να μην επιτραπεί να υπάρχουν όρθιοι στην εστίαση.

Αναλυτικά εισηγούνται:

  • όχι σε καρναβάλια τις Απόκριες
  • όχι όρθιοι στην εστίαση
  • όχι αλλαγές σε όσα ισχύουν στα γήπεδα

Από την άλλη, περιορίζονται σε αύξηση των καθήμενων στα τραπέζια από τα 6 στα 8 άτομα στην εστίαση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share