Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγωνία για 11χρονο στη Ζάκυνθο: Ακρωτηριάστηκε σε τρακτέρ και δίνει μάχη για τη ζωή του

Το χέρι του μπλέχτηκε στον άξονα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί από τον ώμο

12 Φεβρουαρίου 2022 17:30
Αγωνία για 11χρονο στη Ζάκυνθο: Ακρωτηριάστηκε σε τρακτέρ και δίνει μάχη για τη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 11χρονος από τη Ζάκυνθο, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε τρακτέρ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο μικρός πλησίασε στο τρακτέρ το οποίο ήταν σε λειτουργία, καθώς ο πατέρας του ράντιζε, και άγνωστο ακόμα πως, το χέρι του μπλέχτηκε στον άξονα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί από τον ώμο.

Δυστύχημα με τρακτέρ στην Θήβα: Τραυματίστηκε θανάσιμα 26χρονος

Το παιδί διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο και μπήκε στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία, για να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Σοκ στη Ζάκυνθο: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

καραμπινα-ζακυνθοσ

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 17χρονος μαθητής πυροβολήθηκε κατά λάθος από συμμαθητή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο μαθητής που τραυματίστηκε βρισκόταν στο σπίτι του φίλου του, ο οποίος πήρε μέσα από μία ντουλάπα την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του για να του την δείξει.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Ζάκυνθο: 9χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε με τους φίλους του

Ειδικότερα, ο 17χρονος, μην γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του είχε γεμάτη την καραμπίνα, κατεβάζοντας την κάννη προς τα κάτω, πάτησε την σκανδάλη, χτυπώντας τον φίλο του στην αριστερή πλευρά της βουβωνικής χώρας.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθούν σκάγια από την βουβωνική χώρα. Ο 17χρονος που πυροβόλησε και ο πατέρας του, που είχε την καραμπίνα γεμάτη μέσα στην ντουλάπα, συνελήφθησαν.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με καραμπίνα!

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 44χρονος στην Φθιώτιδα για ενδοοικογενειακή βία, οπλοφορία και άσκοπους πυροβολισμούς.

καραμπινα-ζακυνθοσ

Ο 44χρονος κρατείται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας. Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και άλλες. Ο ίδιος, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπίτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

Ο άνδρας κρατούσε μια καραμπίνα και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και τον αδελφό της. «Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα. Ευτυχώς χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως ο 44χρονος πριν αποχωρήσει πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτοφώρω, όπου πήρε προθεσμία για αύριο Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο κρατείται. Σύμφωνα με το LamiaReport ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share