Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και επανήλθε μετά από λίγο

Το κορίτσι συνήλθε αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της

11 Φεβρουαρίου 2022 21:33
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και επανήλθε μετά από λίγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τέταρτο περιστατικό με τη ζωή της μικρής Τζωρτζίνας, το οποίο δεν είχε τραγική κατάληξη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, σε αναζήτηση απαντήσεων είναι οι επιστήμονες για την τριπλή απώλεια των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το 2019 η 4χρονη Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου αφήνει την τελευταία της πνοή ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα της και δεν επιτηρούσε κανένας γιατρός το μικρό κορίτσι.

Το δεύτερο κορίτσι, μόλις 6 μηνών, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κοντά της βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή της.

Τέλος, η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, παρά μόνο συνοδευόταν από την μητέρα της.

Το MEGA αποκαλύπτει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα, ενώ είναι μόνη της στο θάλαμο και συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Η 9χρονη, που είχε μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών για διενέργεια εξετάσεων, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και θεωρήθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας.

Το κορίτσι συνήλθε, μετά από οκτώ λεπτά αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των ιατροδικαστών, οι οποίοι αμέσως έλαβαν όργανα των παιδιών προκειμένου να διενεργήσουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Εφόσον έχουν ληφθεί τα όργανα των κοριτσιών, αποφασίστηκε να μη γίνει εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share