Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανήκουστο έγκλημα στη Ρόδο! Ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση των σκυλιών του

Τα βρήκαν σκελετωμένα!

11 Φεβρουαρίου 2022 14:50
Ανήκουστο έγκλημα στη Ρόδο! Ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση για κακοποίηση των σκυλιών του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τρία χρόνια φυλάκιση τιμωρήθηκε οριστικά ένας ηλικιωμένος στη Ρόδο, επειδή κακοποιούσε τα σκυλιά του, ενώ ο ίδιος είχε ασκήσει έφεση.

Παράλληλα, δείτε το αδιανόητο που έκανε ζευγάρι στα σκυλιά του

Το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων έκρινε άκυρη την έφεση που άσκησε 78χρονος κατηγορούμενος για την κακοποίηση των έξι κυνηγόσκυλών του.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» διατηρείται η πρωτόδικη ποινή των τριών ετών φυλάκισης και το χρηματικό πρόστιμο των 7.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί τον Ιούνιο του 2017 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Ο ηλικιωμένος από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο 2015 είχε στην κατοχή του έξι κυνηγόσκυλα σε απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή του Παραδεισίου, τα οποία δεν φρόντιζε και κακοποιούσε.

σκύλος


Πιο συγκεκριμένα, ο 78χρονος κατηγορείται ότι τα είχε δεμένα με μικρού μήκους αλυσίδα κάτω από πεύκα και κοντά σε κυψέλες μελισσών, τριγύρω υπήρχαν σκουπίδια και ακαθαρσίες από τα περιττώματά τους, ήταν σκελετωμένα, γεμάτα τσιμπούρια, το φαγητό τους αποτελούνταν από περισσεύματα από λάδια, το νερό τους ήταν μόνιμα καταπράσινο, ενώ τα τάιζε ελάχιστα τους έδινε νερό κάθε τρεις με τέσσερις μέρες.

Ένα σκυλί από τα έξι βρέθηκε πεθαμένο, ενώ τα άλλα πέντε ήταν κακοποιημένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share