Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Λουκέτα» σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική μετά το «ντου» της Αστυνομίας

Οι έφοδοι της ΕΛΑΣ έφεραν το σφράγισμα συνδέσμων οπαδών

11 Φεβρουαρίου 2022 13:51
«Λουκέτα» σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική μετά το «ντου» της Αστυνομίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε συνδέσμους οπαδών σε όλη την Αττική και η ΕΛ.ΑΣ. σφράγισε μερικούς από αυτούς. Έγιναν περισσότερες από 15 έρευνες σε κλαμπ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και τη ΑΕΚ.

Ο φάκελος του χουλιγκανισμού και της οπαδικής βίας άνοιξε μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και οι Αρχές έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους και τους Συνδέσμους διάφορων ποδοσφαιρικών ομάδων τόσο στην Αθήνα όσο και στη συμπρωτεύουσα.

Υπενθυμίζουμε πως τρεις σύνδεσμοι οπαδών, από ομάδες της Θεσσαλονίκης, σφραγίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (10/2) από την Αστυνομία και σήμερα έγινε κάτι παρόμοιο και στην Αττική.

Σφραγίστηκαν σύνδεσμοι στην Αττική

Από τις περισσότερες από 15 έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σήμερα σε συνδέσμους οπαδών σε όλη την Αττική με σκοπό να εντοπιστούν παράνομα αντικείμενα και να διαπιστωθεί αν έχουν άδεια, ορισμένοι σύνδεσμοι σφραγίστηκαν.

ΕΛΑΣ

Οι έφοδοι της Ελληνικής Αστυνομίας έγιναν κυρίως σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Μαρκόπουλο και Λαύριο.

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας και την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν τα μέτρα.
Στη σύσκεψη εργασίας υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ως αντικείμενο την εξέταση των υπό κατάθεση μέτρων σε θεσμικό και επιχειρησιακό επίπεδο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share