Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση αγνώστων σε οπαδό μπροστά στην ανήλικη κόρη του

Στη δημοσιότητα έρχεται άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας

10 Φεβρουαρίου 2022 22:41
Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση αγνώστων σε οπαδό μπροστά στην ανήλικη κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αγνώστων σε βάρος οπαδού αντίπαλης ομάδας στη Χαλκίδα, φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Παράλληλα, στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε ο 23χρονος Άλβανός που δολοφόνησε τον Άλκη

Στα πλάνα φαίνονται άγνωστοι να ανοίγουν την πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, έξω από γυμναστήριο της πόλης και να επιτίθονται με αγριότητα σε 40χρονο οπαδού του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, στο πίσω κάθισμα του οχήματος βρίσκεται η ανήλικη κόρη του 40χρονου, τον οποίο οι δράστες βγάζουν έξω και τον ξυλοκοπούν ακόμα και με σφυρί στο κεφάλι.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ένας από αυτούς, να χτυπά με σφυρί το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου,

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος οπαδών του Παναθηναικού, Αθανάσιος Τάρτης, φαίνεται ότι οι δράστες έστησαν καρτέρι στον 40χρονο «καθώς φαίνεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον οπαδό του Παναθηναϊκού».

Όπως προκύπτει από έρευνα αξιωματικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, το θύμα, μία ημέρα πριν από την επίθεση εναντίον του στην περιοχή της Κανήθου κοντά στη Χαλκίδα, με δύο ακόμη συνεργούς του είχαν τραυματίσει με μαχαίρι 28χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού, μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Ο δικηγόρος τονίζει πως: «αναγνωρίστηκε από τον ίδιο και από τη σύντροφό του και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Για τα δύο περιστατικά οπαδικής βίας, η Ασφάλεια συνέλαβε τον 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού και τέσσερις οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Χαλκίδα και Ωρωπό, βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρι, σπαθί, πιστόλι στυλό, βεγγαλικά, και πολλά λάφυρα που είχαν κλέψει από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share