Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα - Ραγδαίες εξελίξεις με την οικογενειακή τραγωδία: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα

9 Φεβρουαρίου 2022 16:33
Πάτρα - Ραγδαίες εξελίξεις με την οικογενειακή τραγωδία: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία για την «περίεργη» υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, σύμφωνα με τον Alpha.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Σε αναζήτηση απαντήσεων οι επιστήμονες για την τριπλή απώλεια των παιδιών (video)

Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής. Μάλιστα, με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

οικογενειακη-τραγωδια-πατρα

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα με ροζ μπαλόνια και μονόκερους, που ήταν το αγαπημένο της ζώο σε κλίμα ανείπωτης θλίψης. Απερίγραπτος ο πόνος για την οικογένειά της που είδαν αρχικά το μεσαίο τους παιδί, την 3,5 ετών Μαλένα να φεύγει το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιριδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες: Τραβούσαν βίντεο την ώρα που τον μαχαίρωναν

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία της καταδρομικής επίθεσης των οργανωμένων οπαδών στο Χαριλάου, βγαίνουν στη δημοσιότητα και σοκάρουν για τον τρόπο δράσης των 12 τουλάχιστον χούλιγκαν που ήταν στο σημείο κι επιτέθηκαν στον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ένας από τους κατηγορούμενους, τραβούσε βίντεο την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο φοιτητή και την παρέα του.

«Υπάρχει μία κατάθεση ενός ανθρώπου, ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες κι απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Αλκη» αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους κατηγορούμενους στην κατάθεσή του αναφέρει ότι «μετά την επίθεση, κάποιοι από τους οπαδούς δήλωναν ευχαριστημένοι που πήραν μέρος στην επίθεση κι έλεγαν ότι κατάφεραν τον σκοπό τους και ήταν σε καλή κατάσταση...».

Πηγή: reader.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share