Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιστατικό βίας σε λύκειο - Τρίκαλα: «Βροχή» τα καπνογόνα – Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές και μια καθηγήτρια

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα διαλείμματος

9 Φεβρουαρίου 2022 14:48
Περιστατικό βίας σε λύκειο - Τρίκαλα: «Βροχή» τα καπνογόνα – Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές και μια καθηγήτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις μαθητές και μία καθηγήτρια σε λύκειο στα Τρίκαλα έπειτα από «βροχή» από καπνογόνα. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης στο 3ο Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», την ώρα του διαλείμματος, κάποιοι έριξαν 6-7 καπνογόνα στους διαδρόμους του σχολείου.

Προς στιγμή επικράτησε πανικός και μάλιστα τρεις μαθητές και μία καθηγήτρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Κορωνοϊός: Νέα μέθοδος ανίχνευσης το ίδιο αξιόπιστη με τα PCR τεστ - Δίνει απάντηση σε μόλις 4 λεπτά!

Η Διεύθυνση του σχολείου κάλεσε την Αστυνομία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χώρο για να ερευνήσει το συμβάν.

σχολειο-τρικαλα

Αρνητές γονείς: Συνελήφθη μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της σχολείο – Το 9χρονο έχει χάσει δύο χρονιές

Αρνητές γονείς: Συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Ηρακλείου και έπειτα από εισαγγελική εντολή, μία μητέρα που αρνείται να στείλει το παιδί της στο σχολείο φοβούμενη τον κορωνοϊό και τις συνέπειές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 39χρονη γυναίκα η οποία δεν επέτρεπε στο παιδί της να πάει στο Δημοτικό σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το παιδί ηλικίας 9 ετών, έχει χάσει δύο σχολικές χρονιές.

σχολειο-τρικαλα

Η μητέρα τις προηγούμενες ημέρες είχε κληθεί από τις εισαγγελικές Αρχές στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπως και άλλοι γονείς που δεν επέτρεπαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους είτε λόγω αντίθεσής τους στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είτε επικαλούμενοι την προστασία των παιδιών τους από τον κορωνοϊό, είτε επειδή αρνούνται την ύπαρξη του ιού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά την παραγγελία του εισαγγελέα οι αστυνομικοί του Ηρακλείου συνέλαβαν την 39χρονη και οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αυτόφωρο απ’ όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη της προγραμματίστηκε να γίνει την Παρασκευή 11/2.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share