Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός επιχειρηματίας στον Πύργο: Τον πυροβόλησε ηλικιωμένος για κτηματικές διαφορές (photos-video)

Άγνωστος τον πυροβόλησε με μονόκαννη καραμπίνα

9 Φεβρουαρίου 2022 13:00
Νεκρός επιχειρηματίας στον Πύργο: Τον πυροβόλησε ηλικιωμένος για κτηματικές διαφορές (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στον Πύργο, όπου ηλικιωμένος σκότωσε επιχειρηματία για κτηματικές διαφορές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός σε προαύλιο χώρο εργοστασίου, όταν άγνωστος τον πυροβόλησε με μονόκαννη καραμπίνα.

δολοφονια-πυργοσ

Θρίλερ στο Αιγαίο: Σορός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε στη Σύμη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο δράστης, 88 ετών, συνελήφθη έξω από το σπίτι του, όπου επέστρεψε, αφού πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα.

δολοφονια-πυργοσ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάλληλος της επιχείρησης την ώρα που έγινε αντιληπτός ο πυροβολισμός, άκουσε τον δράστη να μιλά για κάποιο κτήμα.

Τραγωδία: Νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα πασίγνωστοι Youtubers και Influencers (video)

Ο Αμερικανός skateboarder και influencer Josh Neuman ήταν ένας από τους τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος συνετρίβη σε λίμνη στην Ισλανδία, δήλωσαν οι αρχές του νησιωτικού έθνους του Βόρειου Ατλαντικού.

Ο 22χρονος Neuman ήταν στην πτήση για την προώθηση εταιρίας ρούχων ενώ μαζί του βρίσκονταν ο 27χρονος Tim Alings, χορηγός της εταιρείας και ο 32χρονος Nicola Bellavia, αλεξιπτωτιστής και influencer από το Βέλγιο. Ο Haraldur Diego θεωρούνταν ένας από τους πιο έμπειρους πιλότους της Ισλανδίας και πρωτοπόρος στις φωτογραφικές περιοδείες.

Τέσσερα πτώματα που πιστεύεται ότι ανήκουν στα τέσσερα αυτά άτομα ανακαλύφθηκαν την Κυριακή στη λίμνη Thingvallavatn, τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ισλανδίας με τη χρήση αυτόνομου υποβρυχίου και τεχνολογίας σόναρ. Ο κακός καιρός εμπόδισε τους δύτες να ανασύρουν τα πτώματα, που βρέθηκαν σε βάθη έως και 157 πόδια. «Για την ασφάλεια των δυτών πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός», δήλωσε στο Associated Press ο αρχηγός της αστυνομίας Όντουρ Άρνασον.

Το αεροπλάνο Cessna 172 δεν έστειλε σήμα κινδύνου μετά την εξαφάνισή του από τα ραντάρ την Πέμπτη. Περισσότερα από 1.000 μέλη της οργάνωσης Έρευνας και Διάσωσης της Ισλανδίας βοήθησαν στον εντοπισμό του αεροσκάφους, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο σε ένα τμήμα της λίμνης περίπου 30 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ.

Ο Neuman ήταν περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία ενός από τα βίντεο skateboard με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, όπου το κανάλι του έχει σχεδόν 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές. Σύμφωνα με την αρχική σελίδα του Neuman, άρχισε να γυρίζει βίντεο σε ηλικία 12 ετών με τη βιντεοκάμερα του πατέρα του και αργότερα παράτησε το κολέγιο για να ακολουθήσει μια καριέρα στα extreme sports και στην παραγωγή ταινιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share