Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Προσέκρουσε στο λιμάνι το πλοίο «Νήσος Ρόδος»

Οι 88 επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι

9 Φεβρουαρίου 2022 10:34
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Προσέκρουσε στο λιμάνι το πλοίο «Νήσος Ρόδος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» προσέκρουσε σήμερα το πρωί στην προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου, κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές στην πλώρη, πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι 88 επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι.

Στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους, έως ότου επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.

Τραγωδία στην Κρήτη: Τον βρήκε ο αδερφός του νεκρό στο σπίτι του

κρητη-τραγωδια

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 68χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης μέσα στο σπίτι του.

Παράλληλα, ξεσπά η θεία της 13χρονης κατά του βιαστή στο Ηράκλειο.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από τον αδελφό του, που τον βρήκε κρεμασμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του creta24.gr.
Στη συνέχεια, η κόρη του θανόντος ενημέρωσε την Αστυνομία που μετέβη στο σημείο.

Κατά τις πληροφορίες του τοπικού μέσου ενημέρωσης, ο θανών φαίνεται ότι αυτοκτόνησε, ενώ αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα για τα οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή

Αρνητές γονείς: Συνελήφθη μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της σχολείο – Το 9χρονο έχει χάσει δύο χρονιές

κρητη-τραγωδια

Αρνητές γονείς: Συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Ηρακλείου και έπειτα από εισαγγελική εντολή, μία μητέρα που αρνείται να στείλει το παιδί της στο σχολείο φοβούμενη τον κορωνοϊό και τις συνέπειές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 39χρονη γυναίκα η οποία δεν επέτρεπε στο παιδί της να πάει στο Δημοτικό σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το παιδί ηλικίας 9 ετών, έχει χάσει δύο σχολικές χρονιές.

Η μητέρα τις προηγούμενες ημέρες είχε κληθεί από τις εισαγγελικές Αρχές στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπως και άλλοι γονείς που δεν επέτρεπαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους είτε λόγω αντίθεσής τους στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είτε επικαλούμενοι την προστασία των παιδιών τους από τον κορωνοϊό, είτε επειδή αρνούνται την ύπαρξη του ιού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά την παραγγελία του εισαγγελέα οι αστυνομικοί του Ηρακλείου συνέλαβαν την 39χρονη και οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αυτόφωρο απ’ όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη της προγραμματίστηκε να γίνει την Παρασκευή 11/2.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share