Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηράκλειο - Ξεσπά η θεία της 13χρονης κατά του βιαστή: «Να μείνει φυλακή μέχρι να πεθάνει»

"Συνέχεια είναι θλιμμένη. Δεν την βλέπεις να γελάει ποτέ"

8 Φεβρουαρίου 2022 22:09
Ηράκλειο - Ξεσπά η θεία της 13χρονης κατά του βιαστή: «Να μείνει φυλακή μέχρι να πεθάνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η θεία της 13χρονης που, όπως καταγγέλλεται, έπεσε θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της στην Κρήτη.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συνέχεια είναι θλιμμένη. Δεν την βλέπεις να γελάει ποτέ» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη.

Το κοριτσάκι, όπως γράφει το creta24.gr, εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της τα όσα φέρεται να βίωνε για χρόνια από τον σύζυγο της αδερφής της.

βιασμοσ-κρητη

«Το παιδί γενικά δεν μιλούσε πολύ, ήταν φοβισμένο. Εγώ όταν την έπαιρνα, στο τραπέζι καθόμασταν και της έλεγα "να σου βάλω άλλο να φας" και δεν απαντούσε ούτε ναι ούτε όχι. Πιστεύαμε όλοι ότι λόγω του ότι βρίσκεται στην δομή με τις μοναχές γι' αυτό τον λόγο δεν μιλάει. Αυτό πιστεύαμε» λέει η θεία της, μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Παράλληλα, εκτιμά ότι το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει καθώς στη δομή παρακολουθείται από ψυχολόγους και ίσως έτσι βρήκε πλέον τη δύναμη.

Τέλος, η θεία της 13χρονης αναφέρθηκε και στη στάση της αδερφής του ανήλικου θύματος η οποία στέκεται στο πλευρό του συζύγου της. «Σκέφτεται τα παιδιά της, αυτή είναι η έγνοια της. Τι θα γίνουν τα δικά της τα παιδιά. Την αδερφή της δεν την σκέφτεται καθόλου. Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ακόμη και να το πιστεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

βιασμοσ-κρητη

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αδερφής της γυναίκας του

Την προφυλάκιση του 45χρονου από την Κρήτη, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κοριτσιού, αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την απολογία του.

Ο συλληφθείς προσήχθη το πρωί στην ανακρίτρια Ηρακλείου και συγγενείς της ανήλικης κινήθηκαν απειλητικά σε βάρος του, ενώ του φώναξαν «να σαπίσεις στη φυλακή», σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η ανήλικη, που είναι σήμερα 12,5 ετών, είχε μιλήσει στη δασκάλα της για τα όσα βίωνε από τον άνδρα, που ήταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Φαίνεται ότι έπεφτε θύμα βιασμού από την ηλικία των 8 ετών.

Ενημερώθηκαν οι Αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, που, όμως, ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share