Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη - Επίθεση στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού: Δύο συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική (photos)

Συνελήφθησαν ένας 35χρονος και μια 22χρονη που κατηγορούνται ότι τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό

8 Φεβρουαρίου 2022 16:33
Θεσσαλονίκη - Επίθεση στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού: Δύο συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αντιτρομοκρατική για την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην οδό Μουσών στη Θεσσαλονίκη.

Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη - Σε ποιον ανήκει; (Video)

Συνελήφθησαν ένας 35χρονος και μια 22χρονη που κατηγορούνται ότι τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του ιδρύματος το οποίο βρίσκεται στην Άνω Πόλη.

θεσσαλονικη-επιθεση

Η επίθεση με γκαζάκια έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημίες στην είσοδο, ενώ στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική.

θεσσαλονικη-επιθεση

Πηγή: enikos.gr

Θεσσαλονίκη: Έσβησαν γκράφιτι για τον Άλκη και έγραψαν "ΠΑΟΚΑΡΑ" (video)

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Κάμπανου στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο και να αποτελεί ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Και ενώ η κοινή γνώμη ανατριχιάζει ακόμα στο άκουσμα αυτής της υπόθεσης, κάποιοι συνεχίζουν ακέραιοι τη δράση τους χωρίς σεβασμό στον αδικοχαμένο Άλκη, που έπεσε θύμα οπαδικής βίας.

Το γκράφιτι προς τιμήν του αδικοχαμένου Άλκη στην οδό Δελφών «Άλκη ζεις», το οποίο έχει γραφτεί σε πολλά σημεία της πόλης μετά τη δολοφονία, έσβησε και από πάνω του γράφτηκε «Παοκάρα», όπως αποκαλύπτει το GRTimes.gr, το οποίο αναφέρει ότι σε εκείνη την περιοχή λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στο GRTimes.gr, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη στον τοίχο ενός κτηρίου.

Η οργή των κατοίκων είναι διάχυτη, καθώς η δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη είναι ακόμα νωπή και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, με έναν από τους καταζητούμενους να παραδίδεται νωρίτερα σήμερα (Τρίτη, 8/2/2022) στην αστυνομία ενώ παράλληλα οι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share