Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φωτιά σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω

Συναγερμός στην πυροσβεστική

8 Φεβρουαρίου 2022 13:53
Φωτιά σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά, που ξέσπασε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, στην συμβολή των οδών Θηβών και Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύει κάποιος και έχουν απομακρυνθεί όσοι βρίσκονταν εντός του κτιρίου. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ενώ, τραγωδία είχαμε στον Πειραιά καθώς βρέθηκε νεκρός 64χρονος από τη φωτιά σε μηχανουργείο.

Τραγωδία στο Κολωνάκι: Χήρα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η 87χρονη που απανθρακώθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Κολωνάκι. Η Ελένη Παπαδοπούλου, 87 ετών βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της, όπου έμενε μόνη έχοντας για συντροφιά τις γάτες της.

Η Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στο διαμέρισμά της, ήταν σύζυγος του Γιάννη Παπαδοπούλου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, είχε διατελέσει υπουργός βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν γιατρός και έχει πεθάνει από το 2007.

Γεννημένος στη Σαμοθράκη σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο κι έγινε πλαστικός χειρουργός. Ο ίδιος είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Εβρου το 1981 και το 1985. Είχε εκτελέσει χρέη διοικητή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ήταν μέλος κι αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και σε άλλες επιτροπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share