Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έξαλλος ο ξάδελφός του - «Aς κοιτάξουμε τους υποκριτές... κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους Σταρόβες, Αρβύλες» (Video)

Η οικογένειά του αισθάνεται αηδία» - Ξέσπασε για τα αναληθή δημοσιεύματα

8 Φεβρουαρίου 2022 12:48
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έξαλλος ο ξάδελφός του - «Aς κοιτάξουμε τους υποκριτές... κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους Σταρόβες, Αρβύλες» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ώρες πριν από την στιγμή που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα οδηγηθεί σε δίκη, υπήρξε ένα ρεπορτάζ που ήθελε την οικογένεια του να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

Ο ξάδερφος του παρουσιαστή και στενός συνεργάτης του αδερφού του ξέσπασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα εν λόγω δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε πως ο αδερφός του «ζει την προσωπική του τραγωδία». Την ίδια ώρα, άλλη πρώην σύντροφος του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της.

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα.

Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου.

Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του.

Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα» ξέσπασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share