Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πιερία: Δυο αδέρφια πέθαναν με μια βδομάδα διαφορά - Φοβόντουσαν να κάνουν το εμβόλιο

44 και 49 ετών

7 Φεβρουαρίου 2022 20:00
Τραγωδία στην Πιερία: Δυο αδέρφια πέθαναν με μια βδομάδα διαφορά - Φοβόντουσαν να κάνουν το εμβόλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η ζωή στην οικογένεια Μαυρίδη, καθώς ο Μιχάλης και ο Γιάννης, 44 και 49 ετών αντίστοιχα, πέθαναν, «χτυπημένοι» από κορωνοϊό, στην περιοχή Αρωνάς Πιερίας.

Μετά το Γιάννη που έφυγε στα 49 του χρόνια την προηγούμενη Κυριακή και ο αδελφός, ο 44χρονος Μιχάλης, δεν τα κατάφερε αφήνοντας την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας.

Ίδια μέρα, ίδια ώρα με μία εβδομάδα διαφορά…

αδέλφια μαυρίδη εμβόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του olympusmera.gr, τα δύο αδέλφια που κατοικούσαν στο ίδιο σπίτι δεν είχαν εμβολιαστεί κυρίως από φόβο για τις ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολίου, δεν ήταν όμως αρνητές.

Οι δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία του χωριού τους το οποίο έχει πέσει σε βαρύ πένθος. Ανείπωτος ο πόνος και για την αδελφή τους που έχασε σε μία βδομάδα και τα δύο αδέρφια της.

Τραγωδία στη Μαλεσίνα: Δύο αδέρφια "έχασαν" τη ζωή του από τον κορωνοϊό

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε στη Μαλεσίνα όταν "έχασαν" τη ζωή του δύο αδέρφια από τον κορωνοϊό όπου και προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

Tο νοσοκομείο της Λαμίας δέχεται μεγάλη πίεση από ασθενείς που νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην κλινική covid και στην πλειοψηφία τους κατάγονται από την Μαλεσίνα.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share