Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 45χρονη γυναίκα – Βρέθηκε σημείωμα στο σημείο

Φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

7 Φεβρουαρίου 2022 13:57
Φρίκη στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 45χρονη γυναίκα – Βρέθηκε σημείωμα στο σημείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη. Μία γυναίκα 45 ετών – σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το cretalive- έπεσε από το τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ψαρών στο Ηράκλειο στον ακάλυπτο.

Τα λεφτά του "έκαναν φτερά" στο Facebook: Απίστευτο περιστατικό στο Ρέθυμνο - Έχασε 5.270 ευρώ παίζοντας παιχνίδια!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα άφησε σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

αυτοκτονια-κρητη

Απόδραση στα Χανιά: Ποιοι είναι οι βαρυποινίτες και πώς το έσκασαν (video)

Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη για τον εντοπισμό των πέντε ποινικών που απέδρασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων σήμερα (7/2) το πρωί.

Οι κρατούμενοι είχαν μεταχθεί στο νησί από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου και θα οδηγούνταν στις φυλακές της Αγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το neakriti.gr - που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα - κατάφεραν να το σκάσουν λυγίζοντας τα κάγκελα του παραθύρου της τουαλέτας των κρατητηρίων. Κατά την ΕΡΤ, μάλιστα, μπορεί να έσπασαν και μέρος του τοίχου για να δραπετεύσουν.

Από την έως τώρα έρευνα, έχει βρεθεί ένα εγκαταλελειμμένο «ύποπτο» όχημα, που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή τους. Στο σημείο έχει μεταβεί η σήμανση για να συλλέξει στοιχεία. Το όχημα βρέθηκε ε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στα σύνορα των Νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

Ποιοι είναι οι δραπέτες

Όσον αφορά στην ταυτότητα των δραπετών, πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς και έναν Πακιστανό, που είχαν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις.

Ο μεν άνδρας πακιστανικής καταγωγής είναι 53 ετών και έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.

Ένας από τους έτερους δραπέτες είναι 43 ετών και έχει ι καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Οι άλλοι είναι ένας 32χρονος καταδικασθείς για ληστεία, και 34χρονος και ένας 29χρονος, που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share