Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Χανιά: Ανθρωποκυνηγητό μετά την απόδραση 5 κρατούμενων από το Αστυνομικό Μέγαρο

Πρόκειται για τέσσερις κρατούμενους αλβανικής καταγωγής και έναν Πακιστανό

7 Φεβρουαρίου 2022 09:33
Χανιά: Ανθρωποκυνηγητό μετά την απόδραση 5 κρατούμενων από το Αστυνομικό Μέγαρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό το βράδυ της Κυριακής (6/2) όταν πέντε κρατούμενοι απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Θρίλερ στα Χανιά: Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε σουβλατζίδικο - Τα αίτια της πράξης

Σύμφωνα με το cretalive, οι τέσσερις από τους πέντε κρατούμενους που απέδρασαν είναι αλβανικής καταγωγής και ο πέμπτος είναι πακιστανικής καταγωγής Οι κρατούμενοι είχαν έρθει στην Κρήτη με μεταγωγή από την Αθήνα το Σάββατο το πρωί για να μεταφερθούν στις φυλακές της Αγυιάς για να εκτίσουν την ποινή τους.

Στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων βρίσκονταν προσωρινά καθώς το σαββατοκύριακο οι φυλακές της Αγυιάς δεν δέχονται κρατούμενους από μεταγωγές.

Ωστόσο, οι πέντε κρατούμενοι κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από τα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων.

αστυνομια-κρητη

Δολοφονία Άλκη: Νέες εξελίξεις - Οκτώ συλλήψεις και αναζητούνται ακόμα δύο άτομα

Ακόμα δύο άτομα συνελήφθησαν για την φονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των συλλήψεων που έγιναν σήμερα, Κυριακή.

Εκτός από τους παραπάνω κρατείται ήδη ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα απολογηθεί αύριο ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.

Κατά συνέπεια οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα, ηλικίας 20 έως 23 ετών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

αστυνομια-κρητη

Η νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας

"Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται."

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share