Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική φωτογραφία με πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη

Η δολοφονία που σόκαρε το Πανελλήνιο

5 Φεβρουαρίου 2022 17:29
Συγκλονιστική φωτογραφία με πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναιτωλικός συμμετέχει στο πένθος στο χώρο του αθλητισμού λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με ένα συγκλονιστικό πανό που κρεμάστηκε στον χώρο που οδηγεί από το γήπεδο στην είσοδο των αποδυτηρίων

Η δολοφονία του Αλκη στην Θεσσαλονίκη σόκαρε το πανελλήνιο και ιδιαίτερα όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά και ευρύτερα τον χώρο του αθλητισμού.

Όλες τις προηγούμενες μέρες ομάδες, αθλητές, φίλαθλοι με το δικό τους τρόπο δημιούργησαν ένα... τσουνάμι συγκίνησης και συμπαράστασης στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Με την σειρά του και ο Παναιτωλικός δεν μένει αμέτοχος.

Στην είσοδο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια, οι άνθρωποι του Αγρινιώτικου συλλόγου κρέμασαν ένα συγκλονιστικό πανό στη μνήνη του Άλκη.

 Συγκλονιστική φωτογραφία με πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη

Ο Τίτορμος, ο μυθικός ήρωας, έμβλημα του Παναιτωλικού κρατάει στην αγκαλιά του τον 19χρονο φίλο του Άρη με την ελπίδα ότι το δικό του αίμα θα είναι το τελευταίο που χύνεται στο όνομα της τυφλής οπαδικής βίας. Αν μη τι άλλο ένα πανό που συγκλονίζει!

Πηγή: gazzetta.gr

Δολοφονία Άλκη: Η ομάδα μπάσκετ του Άρη αποσύρει το Νο 19 στην μνήμη του

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη "έσκισε" τη ψυχή των ανθρώπων του Άρη, αλλά και όλης της ελληνικής κοινωνίας! Η μπασκετική ομάδα των «κίτρινων» θα προχωρήσει σε μια σημαντική κίνηση, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο Άρης, η ομάδα που υποστήριζε ο Άλκης και για την οποία έχασε -με τόσο άνανδρο τρόπο- τη ζωή του, αποφάσισε να τον τιμήσει, αποσύροντας την φανέλα με το Νο 19.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (07/02), στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League, θα γίνει διακοπή στο 19ο λεπτό, προκειμένου οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων να τιμήσουν τον εκλιπόντα, αφήνοντας λουλούδια σε μία φανέλα των «κιτρινων» με όνομά του και το νούμερο 19. Η φανέλα αυτή θα παραδοθεί στους γονείς του Άλκη, στη Βέροια, μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

δολοφονια

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ θα προβάλλονται από τις ηλεκτρονικές πινακίδες του «Nick Galis Hall» τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου νεαρού: «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο». Αυτό θα αναγράφεται και στις φανέλες προθέρμανσης των δύο ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους».

Η ανακοίνωση

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, αποσύρει το νούμερο 19.

Οι μέρες περνούν, αλλά ο νους ακόμα δε χωρά ότι ο Άλκης δεν είναι πια ανάμεσά μας, πληρώνοντας με τον πιο βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο την αγάπη του για τον ΑΡΗ. Εκτός από τις υπόλοιπες δράσεις της, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί υποχρέωσή της να μη φορέσει ποτέ ξανά καλαθοσφαιριστής της ομάδας τη φανέλα με το νούμερο 19, το οποίο παραπέμπει στην ηλικία στην οποία ο Άλκης έφυγε από τη ζωή”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share