Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πόλεμος» δηλώσεων Αλέξη Κούγια - Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης!

«Δεν έχω δει να καταδικάζεται κάποιος σε υπόθεση που ασχολείται ο Μάκης - Όταν αναλαμβάνει υπόθεση θεωρώ a priori ένοχο τον πελάτη του»

4 Φεβρουαρίου 2022 22:52
«Πόλεμος» δηλώσεων Αλέξη Κούγια - Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, με τον ποινικολόγο να σχολιάζει την εξέλιξη των υποθέσεων με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Γεωργία Μπίκα είχε δώσει την πρώτη συνέντευξη για την υπόθεσή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιγράφοντας τα όσα καταγγέλλει πως έζησε στη σουίτα του ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον τοπικό Real Fm 107.1 και μεταξύ άλλων του έγινε ερώτηση για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

«Εγώ όταν βλέπω τον Τριανταφυλλόπουλο να ασχολείται με μια υπόθεση, γνωρίζω εκ προοιμίου ότι αυτοί που καταγγέλλει θα αθωωθούν. Δεν έχω δει μια υπόθεση του Τριανταφυλλόπουλου από τότε που εμφανίστηκε που να φτάνει στα δικαστήρια και να καταδικάζεται κάποιος», είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος.

Ακούστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη δήλωση Κούγια

«Κούγιας: Όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολείται με υπόθεση, αυτοί που καταγγέλλει αθωώνονται. Βρε τον κοντοπίθαρο τι είπε πάλι! Πράγματι κι εγώ όταν αναλαμβάνει υπόθεση θεωρώ a priori ένοχο τον πελάτη του. Άσε που όταν παίρνει ομάδα ξέρω ότι θα πέσει κατηγορία!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share