Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κηφισιά - Διάρρηξη σε πολυτελή μεζονέτα: “Σήκωσαν” κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!

Η ιδιοκτήτρια, που έχει βιοτεχνία, φέρεται να έλειπε από το σπίτι

4 Φεβρουαρίου 2022 10:48
Κηφισιά - Διάρρηξη σε πολυτελή μεζονέτα: “Σήκωσαν” κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πολυτελή μεζονέτα στην Κηφισιά έβαλαν στο στόχαστρο διαρρήκτες χθες (3/2) το βράδυ. Οι δράστες “τρύπωσαν” μέσα στη μεζονέτα, η οποία βρίσκεται στην οδό Χειμάρρας, μέσω μιας μπαλκονόπορτας.

Η ιδιοκτήτρια, που έχει βιοτεχνία, φέρεται να έλειπε από το σπίτι την ώρα της διάρρηξης. Ανακάλυψε την κλοπή, μόλις επέστεψε σπίτι της, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

ληστεια-κηφισια

Σέρρες: Συνελήφθησαν ληστές που έκλεψαν μετρητά και αντικείμενα αξίας 125.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Μετά από έρευνα 13 μηνών των Αρχών, οι διαρρήκτες ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και συνελήφθησαν για τη διάρρηξη στην αποθήκη της ηλικιωμένης το βράδυ της Πέμπτης (3.12.2020). Πρόκειται για δύο αδελφούς και έναν συνεργό, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Παράλληλα, θυμίζουμε το θρίλερ με τη σύζυγο γνωστού ποδοσφαιριστή που έπεσε νεκρή από σφαίρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 3 προς 4 Δεκεμβρίου 2020 διέρρηξαν την αποθήκη της μονοκατοικίας μιας 87χρονης στις Σέρρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ, 70 χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ, όπως δήλωσε η ίδια.

ληστεια-κηφισια

Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν ένα ποσό από τα κλοπιμαία, σύμφωνα με την έρευνα, για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο πέρασε στο όνομα του αδελφού τους. Ο αδελφός τους κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ωστόσο, τα κλοπιμαία, δεν έχουν εντοπιστεί και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αιματηρή ληστεία στο Κιλκίς: 15χρονος μαχαίρωσε 36χρονο - Συνελήφθησαν δύο δράστες

Αιματηρή ληστεία έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (31/1) έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, με θύματα δύο άνδρες.

Ως δράστες της ληστείας συνελήφθησαν δύο άνδρες από το Αφγανιστάν, 20 και 15 ετών, οι οποίοι υπό την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν δύο Πακιστανούς υπηκόους και τους αφαίρεσαν 200 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος φέρεται επιπλέον να μαχαίρωσε το ένα από τα θύματα, προκαλώντας τραύματα στον θώρακα και το χέρι.

ληστεια-κηφισια

Ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς εντόπισαν λίγο αργότερα τους δύο δράστες και στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share