Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κάλυμνο: 13χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της μητέρας της για βιασμό - Στο εδώλιο ο 38χρονος

Δήλωσε μάλιστα πως η μητέρα της γνώριζε για το γεγονός

4 Φεβρουαρίου 2022 10:40
Φρίκη στην Κάλυμνο: 13χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της μητέρας της για βιασμό - Στο εδώλιο ο 38χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (αποπλάνηση ανηλίκου) που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος της 13χρονης κόρης της συντρόφου του, κατηγορείται 38χρονος.

Ο άνδρας παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει δείγμα DNA από τη σουίτα» λέει ο τεχνικός της σύμβουλος

Μάλιστα, η μητέρα της 13χρονης κατηγορείται για συνέργεια στις πράξεις που καταλογίζονται στον 38χρονο, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική».

βιασμοσ-ανηλικησ

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά, όταν τον Απρίλιο του 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε -παρουσία παιδοψυχολόγου- ότι ο σύντροφός της μητέρας της ασελγούσε περίπου επί τριετία σε βάρος της και ότι η μητέρα της τελούσε σε γνώση αυτού του γεγονότος και δεν τον εμπόδιζε.

Η ανήλικη διέμενε με τη μητέρα της από το 2019, καθώς οι γονείς της είναι σε διάσταση, μαζί με τα δύο αδέρφια της και τον σύντροφο της μητέρα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ το 2019 διέμεναν στο σπίτι του 38χρονου και εκείνος ασέλγησε σε βάρος της, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η μητέρα της, που κοιμόταν.

Έπειτα, οι δύο κατηγορούμενοι και τα παιδιά μετακόμισαν όλοι στο ίδιο σπίτι και ενώ η ανήλικη είχε το δικό της δωμάτιο, ένα άλλο βράδυ, ο άνδρας εισέβαλε και ασέλγησε εις βάρος της. Οι πράξεις αυτές φαίνεται πως γίνονταν κατ' εξακολούθηση.

Η ανήλικη φαίνεται επίσης ότι είχε εκμυστηρευθεί στον πατέρα της τη συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της, δύο χρόνια πριν τον εγκαλέσει. Μετά την αναφορά της μικρής, ο πατέρας της μίλησε με τη μητέρα της, η οποία διέψευσε τα πάντα.

Μάλιστα, η μητέρα έχοντας αμφιβολίες, μία νύχτα που ο κατηγορούμενος δεν ήταν στο υπνοδωμάτιο τους, τον ακολούθησε στο δωμάτιο της κόρης της, όπου και τον είδε χωρίς ρούχα από τη μέση και κάτω, διακόπτοντας τον κατ’ αυτό τον τρόπο, πριν ασελγήσει στην ανήλικη ερχόμενη σε σφοδρή αντιπαράθεση μαζί του.

Ωστόσο, η άρνηση της μητέρας της να πιστέψει τους ισχυρισμούς της ανήλικης συνεχίστηκε.

Όπως καταγγέλλει η ανήλικη, παρά τη δυσπιστία της η μητέρα της έβαλε σύρτη στην πόρτα του δωματίου της ώστε να μην μπορεί να μπει ο 38χρονος. Ωστόσο, κατά τους ισχυρισμούς της ανήλικης, οι πράξεις του κατηγορουμένου συνεχίστηκαν και μετά την τοποθέτηση του σύρτη, αφού ο κατηγορούμενος έσπασε την πόρτα του δωματίου της μετά από καυγά.

βιασμοσ-ανηλικησ

Έπειτα, τον Απρίλιο του 2021, ο πατέρας της ανήλικης ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι όταν τον κάλεσε η πρώην σύζυγός του και του ανέφερε πως η κόρη τους κατήγγειλε τα περιστατικά τα οποία του είχε αναφέρει στο παρελθόν.

Η ανήλικη εξετάστηκε από γυναικολόγο και διαπιστώθηκε πως ο παρθενικός της υμένας είχε υποστεί ρήξη.

Ωστόσο, και οι δύο κατηγορούμενοι αποδίδουν την καταγγελία της μικρής «στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ό,τι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν».

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι ουδείς εκ των κατηγορουμένων παρείχε πειστική αιτιολογία, για τον λόγο που τοποθετήθηκε σύρτης στο δωμάτιο της ανήλικης. Παράλληλα, ο ισχυρισμός δε του πρώτου κατηγορουμένου ότι τοποθετήθηκε από δική του πρωτοβουλία, προκειμένου να μην ισχυρίζεται η ανήλικη ότι ο ίδιος ασελγεί σε βάρος της, κρίθηκε ότι δεν έχει λογική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share