Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόμβα Φουρθιώτη: Ροζ βίντεο με Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα του!

"Θα αναστενάξει η Ελλάδα"

4 Φεβρουαρίου 2022 09:03
Βόμβα Φουρθιώτη: Ροζ βίντεο με Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα tweet που έκανε αργά χθες βράδυ ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν αρκετό να ανάψει φωτιές στο twitter και όχι μόνο.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος εδώ και μέρες βρίσκεται σε «πόλεμο» με την κυβέρνηση, ανέβασε το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο από τα «Αποκαλυπτικά», όπου κεντρικός τίτλος είναι το «Κύριε Γεραπετρίτη, έρχονται αρκετά ροζ βίντεο με γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές σας που θα αναστενάξει όλη η Ελλάδα».

Στο μήνυμά του μάλιστα γράφει «μην ξεχάσετε να δώσετε εντολή να με προφυλακίσετε όπως έγινε πέρσι για να μη μιλάω».

Αποκάλυψη: Τα παράνομα επισκεπτήρια του Μένιου Φουρθιώτη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Παράνομα επισκεπτήρια στον Κορυδαλλό πραγματοποιεί ο υπόδικος για κακουργηματικές πράξεις, Μένιος Φουρθιώτης, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Επίσης, ανατροπή έρχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βλέπει και πάλι το όνομά του να έρχεται στη δημοσιότητα, λόγω της αποκάλυψης της σχέσης του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbreak.gr, επισκέπτεται τις φυλακές κάθε Κυριακή και συναντάται με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο γραφείο της διευθύντριας Μαρίας Στέφη.

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που στο πρώτο τεύχος της εφημερίδας του «Αποκαλυπτικά» έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα στην κυρία Στέφη εμφανίζοντάς την ως την «πιο δυναμική διευθύντρια σε ένα από τα μεγαλύτερα σωφρονιστικά κέντρα της Ευρώπης».

Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού «φέρει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ηγέτη – η ηγεσία είναι μία έμφυτη και ενστικτώδης ιδιότητα που είτε την έχει κάποιος είτε δεν την έχει. Είναι η γυναίκα που εμπνέει τους άλλους παρακινώντας τους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους ώστε να γίνουν όσο μπορούν καλύτεροι. Και αυτό το αποδεικνύει μέσα από τα επαγγελματικά της επιτεύγματα».

Μαρία Στέφη

Και πράγματι μετά το δημοσίευμα αυτό φαίνεται να ξεκλείδωσαν οι πόρτες του Κορυδαλλού για τον Φουρθιώτη, ώστε να συναντάται με τον δολοφόνο της Καρολάιν μέσα μάλιστα στο γραφείο της κυρίας Στέφη και παρουσία της να κατασκευάζεται η νέα υπερασπιστική γραμμή του πιλότου…

Έτσι στο ίδιο τεύχος της εφημερίδας ο Φουρθιώτης έχει ειδικό αφιέρωμα στον Αναγνωστόπουλο υποστηρίζοντας ότι εκβιάστηκε για «… να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε»!

Τι γνωρίζει η κυρία Νικολάου;

Αναμένουμε από τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ως αρμόδια για τα σωφρονιστικά καταστήματα να απαντήσει στα εξής απλά ερωτήματα.

Σοφία Νιικολάου

α) γνωρίζει για τις παράνομες επισκέψεις του Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού;

β) πόσες φορές έχει συναντήσει ο υπόδικος Φουρθιώτης τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

γ) είναι γραμμένα τα επισκεπτήρια αυτά, όπως ορίζει ο νόμος στα βιβλία των φυλακών;

δ) είχε ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας για τις κυριακάτικες επισκέψεις;

ε) ποιους άλλους κρατούμενους έκτος από τον πιλότο έβλεπε ο Φουρθιώτης στις φυλακές Κορυδαλλού;

στ) ζητούσε ο Φουρθιώτης τη μεταγωγή κρατουμένων, που δεν υπέκυπταν στις “ορέξεις” του, σε άλλες φυλακές και η κυρία Στέφη έσπευσε να υλοποιήσει τις επιθυμίες του;

Αναμένουμε άμεσες και ειλικρινείς απαντήσεις από την κυρία Νικολάου. Γιατί, το σκάνδαλο είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι και η ίδια μπορεί να φανταστεί…

Πηγή: newsbreak.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share