Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ρακοσυλλέκτης καταγγέλει ότι του έκλεψαν 315.000 ευρώ (video)

Τι υποστηρίζει το θύμα;

3 Φεβρουαρίου 2022 22:44
Θεσσαλονίκη: Ρακοσυλλέκτης καταγγέλει ότι του έκλεψαν 315.000 ευρώ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 62χρονος, πρώην ναυτικός υποστηρίζει ότι πριν από έναν χρόνο, στη Θεσσαλονίκη του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα σακίδιο με 315.000 ευρώ.

Η στιγμή που οι δράστες τον λήστεψαν, μάλιστα, έχει καταγραφεί από παρακείμενη κάμερα ασφαλείας.

Η επίθεση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο ίδιος όπως λέει δεν δυσκολεύτηκε να βάλει όλα αυτά τα χρήματα στο επίμαχο σακίδιο και πως εκείνη τη νύχτα πήγαινε σε ένα σουβλατζίδικο για να φάει. Πήρε μαζί τα χρήματα επειδή φοβόταν πως αν τα άφηνε σπίτι θα του τα έκλεβαν.

«Τα χρήματα που υπήρχαν στο σακίδιο ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής» αναφέρει ο 62χρονος στο MEGA, που υπογραμμίζει ότι για δεκαετίες ήταν ναυτικός χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάρει σύνταξη.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως 31.000 ευρώ εξ αυτών τα αποκόμισε από την πώληση ενός ακινήτου ενώ τα υπόλοιπα 270.000 ευρώ τα είχε στη Βουλγαρία για χρόνια και τα μετέφερε στην Ελλάδα για να τα βάλει σε τράπεζα της χώρας μας.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι η ληστεία, σημειώθηκε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι τράπεζες και πάει για να καταθέσει τα χρήματα.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν οδήγησαν κάπου και ο ίδιος αφήνει αιχμές για το ενδιαφέρον που έδειξαν όσοι χειρίστηκαν την υπόθεσή του ενώ υπογραμμίζει ότι πλέον ζει με 100 ευρώ από επίδομα που παίρνει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share